Aldueren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Merhabalar, Football Manager 2007 oyununun PC versiyonunu arıyorum. Elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar benimle ÖM'den irtibata geçebilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 eve gidince bakayım, 2007 var mı diye. 2008 var sanırsam da 7 den bi haberim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 indirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 steam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 İndirmek için çoğu yere baktım ama düzgün bir versiyonunu bulamadım. Bulduklarımda çalışmadı, hata verdi vs. Steam'de ise FM 2009'dan sonrası var. BiTcH_oFBaT, 2008 versiyonu ile ilgilenmiyorum. 2007 elinde var ise anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 cm 3? bedava hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 neden özellikle 2007 merak ettim , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 cd çantama baktım ve gördüm, evet var. ama vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 @Silphatos CM3'ü istemiyorum, teşekkürler. @Tinu FM 2007 çok sevdiğim bir versiyondu, onun dışında özel bir nedeni yok. @Polyushka Satıp satmamak senin tercihindir, saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 illa ki torrenti vardır ya, gidip türk rip forumlarından küçültülmüş dandik versiyonlarını indirmeye çalışıyor olma? :/ zaten korsan sektörü ölmüş birader, 2 hafta önce çıkmış oyun hala haftaya gelcek diyorlar, internetten indirip cdye çeksen kimseye komisyon ödemeden 3 günde satışa başlarsın ama kafa yok ki adamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Polyushka said: cd çantama baktım ve gördüm, evet var. ama vermem fiyat yükseltiyor bence, asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar