sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Otururken bi anda odanın ışığı ve klima gitti. bilgisayar çalışıyor, çünkü prizden besleniyor. Yan odada da ışık gitti ama klima çalışıyor çünkü prizden besleniyor. Bu işlerden pek anlamam da kısacası, evin bir kısmındaki ışıklar ve ana elektrik tesisatına bağlı şeyler pörtledi, o kısımda sadece prizlerden elektrik alınabiliyor. Evin sigortaları falan atmadı, dairenin fazlarına baktık hepsi sağlam. Yarın elektrikçi çağıracağız sabahtan zaten de, merak ettik sorun ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sigortalar atmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bir başlığı da troll'lemeyin anasını satiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Evin girişindeki ana elektrik kutusuna odalardan gelen tüm faz ve nötr kablolarının bağlı olup olmadığını konrtol ettir. Bir kablonun bağlantıdan kurtulma olasılığı var. Sonuçta birbirine doluyor tüm elektrikçiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 klima kısa devre yapıp bozulmuştur bundan dolayı lamba da patlamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 acil bir durumda kolaylik olsun diye prizler, isiklar ve mutfak esyalarinin prizleri ayri ayri baglanir sigortalara. hepsini ayri saltyeri vardir yani. isiklarin bagli oldugu unite pert olmus gibi gozukuyo. biraz anliyosan kendin yapabilirsin. ama tecruben yoksa yanina bile yaklasma elektrikle saka olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sabonis said: bir başlığı da troll'lemeyin anasını satiim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 herkese eyvallah, özellikle de odeon. senin dediğin oldu muhtemelen. elektrikle şaka da kesinlikle olmaz katılıyorum, o yüzden çağıracağız yarın sabah ilk iş adamı. fistan, orada o kadar yazmışım sigortalar ve fazlar sağlam bir şey yok diye, sen sigorta atmıştır diyosun. ne düşünücem bu durumda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 çok merak ettim sorun neymiş? Ben hala problemin bir kısım sigortalardan kaynaklandığını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar