nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 mono said: Sam said: avp marine campaign. asdasf süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 O değil de ben bu oyunu niye bulamıyorum ya? :( hep avp 2 var bi avp 3 göremedim arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=vprETGvyShM this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 silent hill serisi çok overrated ya. Hem korku oyunlarına hem adventure oyunlarına bayılan biri olarak bi türlü sevemedim şu oyunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 fear 3 gayet iyi olmuş Doom 3 ten beri oynadığım en iyi fps.Normal fpslerden tad alamıyorum ama işin içine korku unsuru girdimi tam benlik oluyor.en sevdiğim tür.keşke daha çok korku unsurlu fps çıksa. Call of dutylerden hiç haz etmiyorum nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 avp 3 torrenti bulan atsın bana pls, dürüm de alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Avp 3 değilde Alien vs. Predator şeklinde geçiyo ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 nileppezdel said: silent hill serisi çok overrated ya. Hem korku oyunlarına hem adventure oyunlarına bayılan biri olarak bi türlü sevemedim şu oyunları silent hill'e overrated dersen all..pyramid head carpar adami. senin yetolugun o hacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ps3 remake`ini bekliyorum sh serisinin vallahi. nesi kotu ilk 3 oyunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi 3 oyun güzeldi ya 2yi anlarım boğucuydu birazda 3e laf attırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ya adventure olarak baya kötüydü, e korkunç da deildi o kadar. Konsepti gergin falan sadece.. Neyse benim görüşüm işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ya bi tek ben mi bildigin kucuk emrah gibi hissediyorum bu tip oyunlarda...ben medium seviyede oynarken direk "magdur gariban" modunda oynuyorum bu oyunlari.. deadspace oynarim, cephane kalmaz kacim derken rape doom oynarim cephane kalmaz zebani cikar, rape AvpMarine denerim cephane vardir ama himbil kalirim rape Amnesia da mal mal kitaplikta gizemli bisi ararken rape Silent Hill oynarim, elimde bicak karsimda cehennem..rape. hadi cogunda ates edecek bi halt buluyosun..en cimrisi silent hill, anasini satim kalastan sopa falanda yaptirmiyor,harita disina kacacam oda yasak...yok neymis bu caki/mektup acacagi ile iyisin aslansin kocumsun..nah iyiyim, karsidan gelene bak bide bana bak. kiyamet gununde beni ararlarsa yokum, raki balik keyfi yaparim tenha bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 bioshock bir de the thing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 amnesia şeye benziyor. hani dead space'de falan oyunun başında baya tırttır karakterin o yüzden her odaya girdiğinde 360 derece döne döne ilerlersin bi yerden bişey tepene binmesin diye. ama tabi oyun ilerledikçe terminatöre döndüğün için oyun sonlarına doğru artık "meeh yapışsın sırtıma öyle öldüreyim" modunda gider. aha işte amnesia bu oyunların başı ayarında gidiyor hep insanın en çok tırsıtan tırt karakter şeklinde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kacakcay Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 dead space 2yi hardcore seviyesinde oynarsan oyunun sonlarina gelsende tirsmaya devam ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 dakika başı acıkıp susamadığın, iki vuruşta toolların kırılmadığı doğru dürüst survival oyunu var mı? hurtworld ve savage lands oynayan var mı steamde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar