Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu musicianship 2 saatte ancak 70 oldu ve cok zor artıyor peacemaaking 50 den sonra en kolay nasıl artırırım musicianship i 100 lemeden peace kasmak com u uzun sürer[hline]M.K Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Once muzik kas 90 a kadar sonra peace kas bence peace kascaksan easyuo ile cok rahat artiyo zor bir skill degil Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 provoke dicektim peacemaking cıkmış azımdan en zor provoce[hline]M.K Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya birde degermi 200 skill harcamama bu olay[hline]M.K Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sana bagli nasil bir karakter acacagina bana gore: -zindanlardan hoslanlardanim diyorsan lutfen 1 e basiniz. -hayir hoslanmiyorum diyorsaniz lutfen 2 yi tuslayiniz. *Fon muzigi devreye girer*Macka yollari tasli geliyorr.. hatta kalin lutfen... *Kullanici 1 i secer* hosgeldiniz sayin bishop bu skilleri almakla doru bir karar verdiniz yolunuz acik olsun ;) Can sikintisi kusra bakma.Sana kalmis iyi oyunlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 az önce yüksek seviye yaratıkların provoke edilmiyecegini duydum böyleyse bi anlamı kalmadı amaç dragon falan yönetmekti[hline]M.K Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 alacaksın +20 prov scroll ve +20 music scroll sonra 120,120 yapacaksın skillerini sonrada gidip sw provo edip parayı vuracaksın heheh[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Dragon a provo yapabiliyorsun gayet guzel bende kasmaya basladim eger kastiysan birakma gayet guzel bir skill coguna yariyo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 103 civarı prov ve music var bende adam gibi drag prov edemiyorum %60 falan şansım en az 115 olmalı bence ikisi[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.