Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 bu musicianship 2 saatte ancak 70 oldu ve cok zor artıyor peacemaaking 50 den sonra en kolay nasıl artırırım musicianship i 100 lemeden peace kasmak com u uzun sürer[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Once muzik kas 90 a kadar sonra peace kas bence peace kascaksan easyuo ile cok rahat artiyo zor bir skill degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 provoke dicektim peacemaking cıkmış azımdan en zor provoce[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 ya birde degermi 200 skill harcamama bu olay[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Sana bagli nasil bir karakter acacagina bana gore: -zindanlardan hoslanlardanim diyorsan lutfen 1 e basiniz. -hayir hoslanmiyorum diyorsaniz lutfen 2 yi tuslayiniz. *Fon muzigi devreye girer*Macka yollari tasli geliyorr.. hatta kalin lutfen... *Kullanici 1 i secer* hosgeldiniz sayin bishop bu skilleri almakla doru bir karar verdiniz yolunuz acik olsun ;) Can sikintisi kusra bakma.Sana kalmis iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 az önce yüksek seviye yaratıkların provoke edilmiyecegini duydum böyleyse bi anlamı kalmadı amaç dragon falan yönetmekti[hline]M.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 alacaksın +20 prov scroll ve +20 music scroll sonra 120,120 yapacaksın skillerini sonrada gidip sw provo edip parayı vuracaksın heheh[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Dragon a provo yapabiliyorsun gayet guzel bende kasmaya basladim eger kastiysan birakma gayet guzel bir skill coguna yariyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 103 civarı prov ve music var bende adam gibi drag prov edemiyorum %60 falan şansım en az 115 olmalı bence ikisi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar