Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homestory Cup

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

_Spartacus_ said:

Ona bakarsan BW'de de mutalisk ve devourer vardı.

ama bw mutası drop durducak zamnaı bulamıyodu öle bi lüksü olmuyodu genelde. rakibin base'inden cıkmamak gibi bir zorunluluğu vardı.

deveourerda tier 3 dü zaten bok gibiydi ayrıca.
Blizzzard üniteleri değiştirebileceklerini, hatta bazılarını çıkarıp yenilerini ekleyebileceklerini söylemişti. Yani corrupter'ın rolünü değiştirip, hatta oyundan çıkarıp scourge'u eklemek mümkün.
scnoobtr said:

Açgözlülük oluyor bence o biraz, terranda az maliyetli hem havaya hem karaya doğru düzgün bir birim yokken zerge ne oluyorki cık cık
SC, Age of Empires, Dawn of War vs. gibi bir oyun olmadığı için her ırkta bir diğerinin karşılığı olan ünite olmak zorunda değil. Zerg'de de marine, marauder, medivac, banshee vs. gibi ünitelerin benzerleri yok.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

SC, Age of Empires, Dawn of War vs. gibi bir oyun olmadığı için her ırkta bir diğerinin karşılığı olan ünite olmak zorunda değil. Zerg'de de marine, marauder, medivac, banshee vs. gibi ünitelerin benzerleri yok.

Ben katılmıyorum bu söylediğine her şeyin bi ilacı bi kantır ünitesi var. Ama Sc2'de benim imba olarak gördüğüm Tossun void+phoenix çıkmasıyla zerg karşılık verememesi, çekiliyor kovuğuna base'inden çıkamıyor. Bw da öyle değildi babalar gibi corsair'e scourge muta çıkılırdı anti olarak, pro adam spore atıp base'e kapanmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Bir şeyin counter'ının olması, onun benzerinin diğer ırkta olması farklı şeyler. Void-Phoenix giden birine karşı hiçbir pro spore atıp base'e kapanmıyor zaten. Kendi deneyimlerini prolara atfetmek hoş değil :D

Benzeri dememişsin ki sen, karşılığı demişsin (karşı=kantır)

Evet spore atıp base'e kapanmıyorlar. Hydra basıp kanal atıyorlar toss base'ine, çok imba de mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

Orada "karşılığı" derken dediğim açık. Cevap verdiğim mesajı okursan anlarsın zaten. Terran'da bir scourge, baneling gibi bir ünite, Zerg'de marine gibi bir ünite, Protoss'ta roach gibi bir ünite olmak zorunda değil diyorum. Zaten ikinci cümlede de açıklık getirdim ilk cümlede demek istediğime.

Nydus kanalla saldırı yapmak yapılabileceklerden yalnızca biri. 3. base'i gayet rahat savunabilirsin stargate'e karşı eğer zamanlamaların iyiyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...