scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Seele said: marine? Hava biriminden bahsediyorum kara birimi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Cuce said: _Spartacus_ said: Ona bakarsan BW'de de mutalisk ve devourer vardı. ama bw mutası drop durducak zamnaı bulamıyodu öle bi lüksü olmuyodu genelde. rakibin base'inden cıkmamak gibi bir zorunluluğu vardı. deveourerda tier 3 dü zaten bok gibiydi ayrıca.Blizzzard üniteleri değiştirebileceklerini, hatta bazılarını çıkarıp yenilerini ekleyebileceklerini söylemişti. Yani corrupter'ın rolünü değiştirip, hatta oyundan çıkarıp scourge'u eklemek mümkün. scnoobtr said: Açgözlülük oluyor bence o biraz, terranda az maliyetli hem havaya hem karaya doğru düzgün bir birim yokken zerge ne oluyorki cık cıkSC, Age of Empires, Dawn of War vs. gibi bir oyun olmadığı için her ırkta bir diğerinin karşılığı olan ünite olmak zorunda değil. Zerg'de de marine, marauder, medivac, banshee vs. gibi ünitelerin benzerleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Haklısın bu oyun bu yüzden seviliyor zaten, yada kendi adıma ben o yüzden seviyorum. Her birime karşılık bir birim olsaydı bu kadar popüler olamazdı. Benim dile getirmem arkadaşın söylediğine karşılıktı, genel olarak oyunun dengesi ilgimi çekiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Sc2 çıkmadan önce rummourlarda 4ırk olcak deniyordu. Acaba gerçekten öyle bir proje varmıydı? 4 ırk olsaydı ne imba muhabbeti dönerdi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 _Spartacus_ said: SC, Age of Empires, Dawn of War vs. gibi bir oyun olmadığı için her ırkta bir diğerinin karşılığı olan ünite olmak zorunda değil. Zerg'de de marine, marauder, medivac, banshee vs. gibi ünitelerin benzerleri yok. Ben katılmıyorum bu söylediğine her şeyin bi ilacı bi kantır ünitesi var. Ama Sc2'de benim imba olarak gördüğüm Tossun void+phoenix çıkmasıyla zerg karşılık verememesi, çekiliyor kovuğuna base'inden çıkamıyor. Bw da öyle değildi babalar gibi corsair'e scourge muta çıkılırdı anti olarak, pro adam spore atıp base'e kapanmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bir şeyin counter'ının olması, onun benzerinin diğer ırkta olması farklı şeyler. Void-Phoenix giden birine karşı hiçbir pro spore atıp base'e kapanmıyor zaten. Kendi deneyimlerini prolara atfetmek hoş değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 _Spartacus_ said: Bir şeyin counter'ının olması, onun benzerinin diğer ırkta olması farklı şeyler. Void-Phoenix giden birine karşı hiçbir pro spore atıp base'e kapanmıyor zaten. Kendi deneyimlerini prolara atfetmek hoş değil :D Benzeri dememişsin ki sen, karşılığı demişsin (karşı=kantır) Evet spore atıp base'e kapanmıyorlar. Hydra basıp kanal atıyorlar toss base'ine, çok imba de mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Orada "karşılığı" derken dediğim açık. Cevap verdiğim mesajı okursan anlarsın zaten. Terran'da bir scourge, baneling gibi bir ünite, Zerg'de marine gibi bir ünite, Protoss'ta roach gibi bir ünite olmak zorunda değil diyorum. Zaten ikinci cümlede de açıklık getirdim ilk cümlede demek istediğime. Nydus kanalla saldırı yapmak yapılabileceklerden yalnızca biri. 3. base'i gayet rahat savunabilirsin stargate'e karşı eğer zamanlamaların iyiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 _Spartacus_ said: 3. base'i gayet rahat savunabilirsin stargate'e karşı eğer zamanlamaların iyiyse. Rahat deme! rahat deme! Çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bence de rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fazladan queen cıkartarak voidrayleri halledebilirsin sadece scout etmen lazım eger haberin varsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 vod yokmu bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 http://tv.esl.eu/de/vod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uliking Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Final maçlarının Vod'u var mı Naniwa vs Huk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yavaş yavaş yüklüyorlar hepsini sanırım, yarına çıkar büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar