yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 O zaman ben de yapılan bir çok yanlış sonrası TLO'nun bi yorumunu söyliyim : "Bu oyunda, şu an herkes kötü".
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ra akıllı adammış, benim 3 ay önce söylediklerimi söylemiş hehe
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aga oyun %30 da daha 2 set gelcek , daha yeni ünitler çıkacak.baştan aşağı stratejiler değişcek.balanslar gelcek, şuan oyun bilgisi yerlerde yahu.ezber gidiyor
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 said: WhiteRa homestorycup MC vs Huk'ı yorumlarken şunu söyledi. Çok hoşuma gitti. Sc2 de Flash'ları Jeadongları görmeyeceksiniz. Sürekli kazanan çok iyi bir oyuncu olmayacak sc2 de dedi. Warcraft gibi bir oyun bu kendi içinde daha değişken dedi. Katılıyorum. Şans, game sense, micro, macro, stamina, nerves. Hepsi olsa bile böyle gezegenler gibi sıralanması lazım. O da gerçekten zor. Böyle büyük laflar etmek için çok erken. Şu an oyun çok değişken çünkü kimse oyunu çözmedi, en üst düzey prolar benim bile görebileceğim basit hatalar yüzünden yeniliyor. X ihtimalini hesaba katmadığı için yenilen ve aslında daha yetenekli olan oyuncuların sayısı hiç de az değil. Mesela Idra, yenildiği turnuvalarda hemen hemen hepsinde mekanikleri ya da stratejisi karşı taraftan daha kötü olduğu için değil basit hatalar yaptığından yeniliyor. Yıllar geçtikçe oyun daha rafine olacak ve böyle hatalar azalacak. BW gibi artık oyuncuların kurduğu her binanın yerinin dahi bir amaca bağlı olarak belli olduğu, stratejilerin tamamen rafine edildiği bir oyunla SC2'yi daha ilk yılından kıyaslamak kadar saçma bir şey olamaz. Bakalım BW'nin ilk yıllarında OSL'i kimler kazanmış: Grrrr... Garimto Boxer Boxer Garimto Sync Reach Nada Xellos Kingdom Yani ilk 10 turnuvayı 8 farklı oyuncu kazanmış. Sadece Garimto ve Boxer 2 kere kazanma başarısı göstermiş. GOM TV'nin düzenlediği bireysel ligleri kazananlar ise şöyle: Fruitdealer Nestea MC MVP MC MVP Nestea Polt 8 turnuvayı toplam 5 kişi kazanmış ve 3 oyuncu 2 kere kazanma başarısını göstermiş. Yani BW'nin ilk yıllarından çok daha az "rastgele" görünüyor sonuçlar. Git gide bu tarz sonuçların artacağını ve belli isimlerin en üstte yer alacağını söylemek de yanlış olmaz. Betadaki ve oyunun ilk aylarındaki haline kıyasla şu an turnuvalarda çok daha "netlik" var. Eskiden bir turnuvayı kazanabilecek onlarca oyuncu varken artık aynı isimleri turnuvaların tepelerinde görüyoruz, Huk bu hafta 2 büyük turnuvayı da üst üste kazandı. Bir diğer faktör ise yetenek meselesi. Şu an SC2'yi oynayan bir Flash ya da Jeadong yok ki. Onların ezip geçtiği B takımı oyuncuları şampiyonluklar kazanıyor, Nada oyunu part time oynayarak bütün turnuvalarda çeyrek final yapıyor. Flash ve Jeadong yeteneğindeki bir oyuncu SC2'ye geçip 1 yıl boyunca BW'ye kastığı kadar kasarsa Flash kadar domine edemeyeceğini kim iddia edebilir? Şu an orta halli BW prolarından SC2'yi domine etmesini bekliyorsunuz. MVP mi domine edecek? Sangho mu? Zergbong mu? Sanki Flash SC2'ye geçmiş de "BW'deki gibi olmayacak" deniyor. Ha, şuna hak verebilir. SC2'yi üst düzey oynayabilecek oyuncu sayısı BW'den her zaman daha fazla olacaktır. BW'nin mekaniksel olarak getirdiği zorluklar birçok oyuncuyu zaten baştan eliyordu. O açıdan eğer BW'de 50 tane çok iyi oynayan oyuncu varken SC2'de 100 tane olacaktır ama SC2'de de BW gibi, bu 100 oyuncu arasından sıyrılarak en en üst seviyeye çıkma olanağı bulunuyor. WC3 gibi olacaksa bile onda da çok büyük sorun yok. Moon, Grubby gibi isimler dönem dönem en az Flash ve Jeadong kadar domine ediyorlardı sonuçta.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Hakkaten ben de onu soracaktım bak konu geldi hazır sorayım. Şimdi yeni sc2 lerle birlikte multiplayer da değişecek mi? Yoksa sadece single için mi gelecek onlar?
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Multiplayer değişecek. Bazı üniteler, yetenekler, upgradeler vs. eklenecek.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Oymanq said: Cuce said: allahın moon'u white-ra'yı eleyip final oynamadımı allahın moonu avrupanın eniyi protossu naniwayı ezip geçti 2-0la dreamhackte. Yani allahın moonu dediğimiz adam çok iyi bir zvp oyuncusu. e işte yanı onu diyorum. cok iyi bir pvz oyuncusu ounabiliniyor. mmon cokta iyi biz temele sahip değil belli öle olduğu hala.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 _Spartacus_ said: Multiplayer değişecek. Bazı üniteler, yetenekler, upgradeler vs. eklenecek. Kesin değişeceğine dair bir bluepost, yazı vs var mı? yoksa kesin değişir varsayımıyla mı dedin bunu.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 varsayım ama sonuçta kesin bir varsayım
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bliz wow da uyguladığı pazarlama stratejisini sc dede uygularsa yeni ırk bile eklerler sc ye, şaşırırım dersemde yalan olur.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mendoza said: _Spartacus_ said: Multiplayer değişecek. Bazı üniteler, yetenekler, upgradeler vs. eklenecek. Kesin değişeceğine dair bir bluepost, yazı vs var mı? yoksa kesin değişir varsayımıyla mı dedin bunu.Birçok Blizzard açıklaması var, varsayım değil.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Q: What are some of the changes made to multiplayer Heart of the Swarm? A: While we're not quite ready to go into detail about the new multiplayer content in Heart of the Swarm, we can say that this expansion set will include new units and new maps. We'll have more details about multiplayer Heart of the Swarm content at BlizzCon. Beklicez Blizzcon'u
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Değişeceği kesin yani işte :D
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ben lurker isterim arkadaş. Gelsin.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Scourge gelecek diye düşünüyorum ben. Lurker'ı Wings of Liberty'e de sokmaya çok uğraştılar, 30 kez değiştirdiler ama olmadı, bir daha deneyeceklerini sanmam.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mendoza said: Ben lurker isterim arkadaş. Gelsin. di mi bi de baneling le bearber çok eğlenceli olur
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 scourge'a me gerek varki? muta yeterince yıkıcı, corrupterda zaten el altında duruyo
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ona bakarsan BW'de de mutalisk ve devourer vardı.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ben sanmiorum BW unitelerini getireceklerini yeni unite dizayn edip koyarlar gibime geliyor.
harristhegosu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 sc2 ye 20 unite sokup 20 unite cikarsinlar degisme olmucak ya , mekanik bebe işi.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ayrica addon ligi ayri olacak mis.
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bence scource olmali hem havadan hem karadan suicede birimi zerge yakışır :)
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Açgözlülük oluyor bence o biraz, terranda az maliyetli hem havaya hem karaya doğru düzgün bir birim yokken zerge ne oluyorki cık cık
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 _Spartacus_ said: Ona bakarsan BW'de de mutalisk ve devourer vardı. ama bw mutası drop durducak zamnaı bulamıyodu öle bi lüksü olmuyodu genelde. rakibin base'inden cıkmamak gibi bir zorunluluğu vardı. deveourerda tier 3 dü zaten bok gibiydi ayrıca.
Öne çıkan mesajlar