_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 scnoobtr said: Huk için demedim. Meraktan soruyorum.Önceki turnuvalarda falan başarılı olan kişileri çağırıyorlar tabii ki. Gidip hiç bilinmedik birini çağırmazlar. Npatın Huk bu arada ya :D
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yok bu turnuvalara tabi ki tanınmış olman gerekio çağırılman için de abi HUK çok iyi yenmedi mi son maçı çook fantastikti harika çevirdi
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Alkış kıyamet filan kopmadı tamda o sırada foruma bakıyordum berabere oldu sandım gene :) 30.000 kişi online izliyor biraz tezahurat olsaydı orda güzel olurdu.
Tempest Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 son oyun blue screen verdirdi huk herkeze helal olsun :D
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 nani çok greedy oynadı, huk observerını snipelamaya çalışıp duruyor ( hiç mi jeton düşmez) hala cannon yapmıyor okadar minerali olmasına rağmen :/
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Huketti çocuk resmen oyunu. Helal.
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Kankasıymış Mc nin şimdi anlaşıldı neden kazanmasını istediği.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 kardeş takımdalar beraber pratik ypaiolar
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 naniwa malı da ne artislik yaptı be ulan 2. olmuşsun 4 gün takılmışsın yiip içmişsin whitera sana barbeqü yapmış , ne lan bu surat
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Nani embesil embesil hareketleri neden yapıyor, el sıkmıyor ödülü almıyor. Tamam üzgünde çok gıcık hareketler. Ha ucu ucuna kaybedersin anlarım, huk sağ gösterip uçan tekme attı resmen :) ondan heralde .
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 http://i54.tinypic.com/10xaq9t.JPG
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 başliğa uygun olmayacak belki , ama kesinlikle protoss oynayan arkadaşlar üstüne alınmasın. turnuvalarda protossun durdurulamayan yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz? özellikle zerge karşi çok üstün olduğunu düşünüyorum. bir başka açıdan da kendi kendime diğer irklarla oynayan oyuncularin formda olmadığına inandirmaya çalışıyorum. huk, naniwa ve mc gibi oyuncular acaba zerg picklemis olsalar sonuçlar nasıl olurdu?
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yok öle bişi. gsl'de mc var işte canavar gibi hukta vardı aliciada var ilk 4'e z de p de girmedi. tsl'de canavar gibi bizti zergler protossları. oynıyan oynuyo toss'a karşı. idra ağlıyo.
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 tarçın said: başliğa uygun olmayacak belki , ama kesinlikle protoss oynayan arkadaşlar üstüne alınmasın. turnuvalarda protossun durdurulamayan yükselişi hakkında ne düşünüyorsunuz? özellikle zerge karşi çok üstün olduğunu düşünüyorum. bir başka açıdan da kendi kendime diğer irklarla oynayan oyuncularin formda olmadığına inandirmaya çalışıyorum. huk, naniwa ve mc gibi oyuncular acaba zerg picklemis olsalar sonuçlar nasıl olurdu? bence doğru biyere parnak bastı, genelde protosslar dengesizliğe öncülük ediyorlar. hele o voidler desen ovvvv. void çıkartan oyunu kazanıyo resmen http://www.dunyabulteni.net/resim/users/239_b.jpg
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 allahın moon'u white-ra'yı eleyip final oynamadımı
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ya avrupada ve amerika turnuvalarında hep bi protoss üstünlüğü oluo veya ilk 8 den çok toss falan oluyor ama korede çok farklı bence dengesizlik yok tamamen oyun stili ile iligli olduğunu düşünüyorum.
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 moon u o kadar da küçümseme abi . ff zergi gercekten çok zor durumlarda birakiyor. ayrica cuce sizin gibi toss oynayan arkadaşlara laf filan sokmaya çalismiyorum. sadece biraz tartisalim istiyorum. örneğin huk ın idrayi yendiği son maç , adam resmen blink microsu karşısında lol yazip çıktı uzun süre direnmeye çalıştıktan sonra.
tarçýn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ayrica zaten bende tossla oynuyorum:)
Untouchapple Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 hadi forcefieldi oyundan kaldırsınlar herkes mutlu olsun ok ? :D
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Cuce said: allahın moon'u white-ra'yı eleyip final oynamadımı allahın moonu avrupanın eniyi protossu naniwayı ezip geçti 2-0la dreamhackte. Yani allahın moonu dediğimiz adam çok iyi bir zvp oyuncusu.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Infestor'larla ilgili zamanlamalar biraz daha çözüldükçe PvZ biraz daha dengelenecektir diye düşünüyorum ama yine de hala Zerg'ün çok daha "hatasız" oynaması gerekiyor kazanmak için Protoss'a oranla diye düşünüyorum. Protoss'un bir çok ve çeşitli erken saldırı opsiyonları var ve bu opsiyonlar başarısız olsa da çok kolay transition edebiliyorlar Zerg'ün saldırı opsiyonlarının kısıtlı olmasından dolayı ve Zerg, Protoss'a karşı çok çok kırılgan en ufak hatalar bile oyunu bitirebiliyor, benzer ölçüde hatalar yapan Protoss'larsa sadece geri düşüyor. Tabii tüm bunlar en en üst seviye için düşündüklerim. Yoksa bu forumdakilerin, hele hele master seviyesinde bile olmayanların, "benim ırkım güçsüz", "senin ırkın güçlü" diye bir laf dalaşına girmesi abes. Hepimiz oyunu oynarken o kadar fazla hata yapıyoruz ki dengesizlik bir faktör olmuyor.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ya bir taş kağıt makas durumu var diye düşünüyorum mesela terran da zerge karşı hiç hata yapmaması gerekio banelinglere vs karşı inanılmaz micro gerektiriyor, oyunun başında harass yapıp adama drone yerine zerglingl bastırmassan direkt eziliyorsun vs. bir de üstüne her taraftan gelen mutalar marineleri bi oraya koştur bi buraya bi de siege tanklerini koru mutadan vs. tvz nasıl zerge göre daha rahatsa pvz de protossa göre daha rahat oluyor bunun karşılığnda da tvp de terran marine maraduer medivec ve stimle protossu rahat dövebilior.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bir de bu arlara Destiny'nin streamini izliyorum bol adam mesela late game pvz de çok rahat ettiğini söylüyor zerg olarak hayvan gibi infestor ağırlıklı oynuor neural parasite la immortalları colosusları bi alio zaten adamın ordu yok oluo. bilmiom çok az kişi böyle oynuo turnuvalarda belki idra biraz buildini değiştirmesi gerekio gibime gelio roach hydra ile olacak iş deil çünkü forcefieldlara blinklere yok olup gidiyorsun
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 ZvT'nin de "rahatsızlık"larından senin verdiğinin iki katı örnek verebilirim. ZvT, TvZ'ye göre çok daha kırılgan. Bunu bir Terran olarak kesinlikle söyleyebilirim. Bu dengesizlik değil tabii, iki ırkın arasındaki oynanış farkı ama öyle bir taş kağıt makas dengesi yok yani. Zerg iki ırka karşı da daha kırılgan. Oyunda yüzlerce değişken var. Bunların bir kısmını, kendi oynadığın ırkın gözünden, ele alıp analiz yapmamak lazım.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 WhiteRa homestorycup MC vs Huk'ı yorumlarken şunu söyledi. Çok hoşuma gitti. Sc2 de Flash'ları Jeadongları görmeyeceksiniz. Sürekli kazanan çok iyi bir oyuncu olmayacak sc2 de dedi. Warcraft gibi bir oyun bu kendi içinde daha değişken dedi. Katılıyorum. Şans, game sense, micro, macro, stamina, nerves. Hepsi olsa bile böyle gezegenler gibi sıralanması lazım. O da gerçekten zor.
Öne çıkan mesajlar