medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 scnoobtr said: Own3d den izliyorum ama hd yok, hd izleyebileceğimiz başka bir adres varmıdır ? Esl tv de hd war ama paralı bildigim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 grubby vs idra baslıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Grubby'nin mikrosu iyi ama çok saçma bir zamanlamada saldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 idrayı nihayet canlı izleme fırsatı bulabildim. (pek bir şey kaybetmemişim gibi duruyor :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Grubby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Grubby ne kadar yavaşmış... Bu yavaşlıkla bile Idra yeniliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ben herhangi bir zerg aktivitesi göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 hop yeni geldim grubbyden gol haberi mi var 1-1 mi?!? bo3 mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sleeep said: hop yeni geldim grubbyden gol haberi mi var 1-1 mi?!? bo3 mü? Grubby idrayı 30 dk lık oyunda tokatladı.1 0 su an.Bo3 grup oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 idranın suratında ÇARESİZliği gördüm. ama düşündüm de geride olmanın çaresizliği değil ZERG ISN'T SUPPOSED TO WIN'in çaresizliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bo3 nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 scnoobtr said: Bo3 nedir ? best of three en fazla 3 oyun oynanır , 2 gol atan kazanır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 scnoobtr said: Bo3 nedir ? Best of 3.3 setlik mac yani, 2 oyunu alan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 koçsun idraa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medivh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 2 tane daha robo atıp full immortal donse yenebilirdi ya TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Ortadaki büyük savaşı kaybettikten sonrra oyun bitmişti. Idra sürekli max ve kasasında 2k minerali vardı. Oradan sonra ne dönerse dönsün yenemezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 gırabi biraz sıkıntılarda galiba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scnoobtr Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Yemekte protoss kızartma var sanırım, öargghhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 silip gene başaramadı grubi, niye böyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 idrayı kızdırmış bu gırabi. adam yiyor resmen gırabiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 huun said: silip gene başaramadı grubi, niye böyle oluyor? @diriğmhek idra 2-0 grubby @homestory idra 2-1 grubby @next wanna guess? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 idra kim abi ortalama kalitede bir pro ama gurubi gene başarısız turnuvada. idra'y ı yenmek niye başarı olsun zatn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 e tamam grubby orta seviye pronun altında demekki adım adım işte herşey zamanla ... eu high prolarını pek ala yenebiliyor grubby , amerika high prosu idrayı dövünce sıra baksırın veletlerine gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 gırabinin kafası mı kocaman, vücudu mu küçük çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar