Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş İlanı ( System Engineer, Software Engineer )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Global bir firmada, telekommunikasyon sektöründe, direk olarak benimle çalışacak ;

System Engineer :
* Mühendislik formasyonu almış,
* Linux, Solaris ve HP-UX ile bol bol çalışacak,
* En az 2-3 sene iş tecrübesi olan
* SUN ve HP Donanımları konusunda fikir sahibi/tecrübeli,
* Scripting ile uğraşmış ( Bash, Shell, Perl, Pyhton, etc. )
* MySQL, PostgreSQL ve/veya Oracle ile uğraşmış,
* Apache Tomcat ve/veya JBOSS konusunda fikir sahibi,
* En azından CCNA düzeyinde Networking i bilen.
* Herhangi bir sorunla karşılaştığında "Ne yapacağım şimdi ?" demek yerine, oturup araştıran, bulan, kendine yeten,
* LVM, VPN, VM, Clustering, HA, Bonding, Bridging, VPLS/MPLS, Kernel, Percona/XtraDB terimlerini duyduğunda az çok bunların ne olduğunu bilen ve en az 2 sine hakim.
* * İnsiyatif kullanabilen
* Sorumluluk sahibi
* HIZLI ÖĞRENEN !
* Yeni sistemler tasarlamaktan zevk alan,
* Yeni teknolojilere ve ürünlere adaptasyonu yüksek,
* Yoğun çalışma temposuna alışık
* Şehirlerarası seyahat etmekte problemi olmayan, ( %10 travel )
* İstanbul ikametli

Software Engineer :
* Java 'ya hakim,
* Tomcat ve JBOSS Environmentlarında çalışan,
* Ne yapılmasını gerektiğini dinlemekten çok, ne yapılması gerektiğini söylemeyi seven,
* İnsiyatif kullanabilen
* Mühendislik formasyonu almış,
* Çalıştığı projeyi/projeleri sahiplenecek yapıda
* En az 2-3 sene iş tecrübesi olan
* İstanbul ikametli

çalışma arkadaşları arıyoruz. Maaş + Benefitler ( özel sağlık sigortası, hayat sigortası, fazlamesai, harcırah, ArGe primi, profesyonel ama yeri geldiğinde eğlenmeyi bilen bir iş ortamı etc. etc. ) mevcut.

İlgilenen arkadaşların e-mail adresim için bana Özel Mesajtan ulaşmalarını rica edeceğim.
Mesaj tarihi:
Hayır üyelik istemiyorum. O formasyonda olan, Mühendislik eğitimi almış ve o mantığın gerektirdiği gibi davranan.

İlk defa duyan arkadaşlar iş ilanını dikkate almasınlar :)
Mesaj tarihi:
sharky said:

Hayır üyelik istemiyorum. O formasyonda olan, Mühendislik eğitimi almış ve o mantığın gerektirdiği gibi davranan.

İlk defa duyan arkadaşlar iş ilanını dikkate almasınlar :)

Bunun neresi anlaşılamıyor anlayamadım. Benim hatam herhalde.

Mühendis arıyoruz arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
İlk işin, ilk maddesini idrak edebilen çıkmamış daha ya :) daha bide kalanlara uyan adam bulunacak.

mühendislik formasyonu dediği de heralde copy paste vs... kodcusu olmaması gibi bişey özetle.
Mesaj tarihi:
kendimi muhendis olarak hissedemiyorum lan bi turlu :)

ne biliim bole onume grafikler fln cikacak, kalemle elektronik devre semalari cizicem, assembly ile kod yazican fln ole seyler geliyo gozumun onune hep :D
Mesaj tarihi:
bck said:

En azından CCNA düzeyinde Networking i bilen FAIL

Tek FAIL ettiğin nokta bu ise teknik mülakatında bu noktayı not ederek de ilerlenebilir. Ama tüm özelliklere sahip olup sadece bu konuda FAIL olunabileceğini bir hayli spesifik bir durum olsa gerek.
Mesaj tarihi:
O zaman ne olmam mı diye soruyorsun bre. Sorunun cevabı sende.

HR tarafından Official olarak bu tür bir ilan çıkmadığı için şirket ismi public etmeyeyim. Fena şirket değil ama :)
Mesaj tarihi:
Böyle kurumsal firma Paticik'ten neden iş arıyor sorusu kafanıza takılmış olabilir. Süreç HR tarafından da işletilecek. Netekim süreci başlatan direk ben olduğum için, HR süreci sonucu gelecek CV lerden önce, teknik bilgisi kuvvetli Patilere öncelik vermek istedim.

5 kişi arasından sıyrılmakla, 150 kişi arasından sıyrılmak bir hayli farkettirir sizin için.
  • Yeni Oluştur...