kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Toplanacakmışız Kızılay'da Şu bilindik meydanda Eğlenecekmişiz oldukça Gezerim ben tey tey Dolaştık biz arkadaşlarla Dürüm yedim akşama Oo çok kararmış hava Gezerim ben tey tey Taksiye binsem aslında Bitmiş para cüzdanda Yürüyerek gitçez galiba Gezerim ben tey tey Tinerci gördüm yolda Sapladı bıçağı karnıma Yığıldım kaldım sokağa Gezerim ben tey tey İnsanlar toplandı başıma Polisi aradılar telefonla Bindirmek için ambulansa Gezerim ben tey tey Hastaneye geldi baba Vurdu tokatı kafama Bağırdı öfkeyle bana Gezerim ben tey tey Neden dolaşmışım dışarda Ne işim varmış orada Yaptığım iş çok saçma Gezerim ben tey tey "Ne yav" dedim babama "Yapma burada tantana İzin vermiştin sen bana" Gezerim ben tey tey Doktorlar girdi araya "Yapma şimdi bey amca İzin vermişsin oğlana" Gezerim ben tey tey Babam sinirlendi olaya "Doktorlar senden yana Şikayet etçem anana" Gezerim ben tey tey Yaşadığımız yer Ankara Kışın kar yağar burada Bonecrusher derler bana Gezerim ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fkljadsnfkJKDSAJFNAKDJF GAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 videosu vardı bulamadım abi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dsfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 TEşekkürler bu güzel şiir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oğlum yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 şunun orjinalini aradım bulamadım ya geçen bulamadım tey tey bonec help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar