MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bende Vichy Dercos kullaniyorumda yok faydasi ya sanki daha çok dökülüyo bu aralar[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System [Bu mesaj MrMedia tarafından 19 Eylül 2004 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hmm valla ben hep 3le geziodum ama son 2-3 gündür direk mohawkı kodum hoş oldu ama uraşcaz glb bu şekille biras :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sarımsak nasıl buharlaşır anlamadım:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
einsof_totor23 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hımm faideli bir bilgi...tşk;-) said: Chemical, 19 Eylül 2004 22:52 tarihinde demiş ki: said: einsof_totor23, 19 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki: terebentin=tiner bilginize lol ;-) diil işte terebentin, sentetik, selülozik diye 3 tiner türü var birde tiner ingilizceden Thinner yani inceltici demek Tiner diye birşey yok yani onlar inceltici boya gibi bişi yani boyanın nasıl rengi türü varsa boya diyerek bişi alamıyorsan tiner diyerekte alamaman lazım ama halkımız tineri ,sentetik tinere bağdaştırmış tiner diyince direk onu veriyorlar hehe [signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Maedhros_Laorx, 19 Eylül 2004 22:57 tarihinde demiş ki: sarımsak nasıl buharlaşır anlamadım:D şimdi al eline sarımsağı. aldın mı? böl ikiye . sürtmeye başla eline. aaa elin ıslandı? sarımsağın suyu çıkmış meğersem :) onu diyorum ben.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw sürdüm diyelim bi çılgınlık yaptık hade genciz :D uyuyamamki öle hem yastığım fln kokar :-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Korkma bişi olmaz. Sen değilmiydin kellikten yakınan ?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
capul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Aynen bende de oluyo (yaş 19)...da benim saç uzundu bi sene kadar soona baktım kafa açılıyo kısalttım bayaa..şindi dökülme son derece azaldı da gideler geri gelmiyo ondan kıllandım ben de...sonuçta iş genetikse yapcak bişey yok da cildiyeciye gitcem yakın bi zamanda...senin de yapcağın fazla bişey yok ama sakın şu Dercos şaçmalığına para verme hiç biişe yaramıyo şerefsiz... küçük bi şişesi de 21 milyon :D
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bak ben saçkıran da oldum zamanında. İlaç falan fayda etmedi. Sarımsak her derde deva. :D abartı mı oldu? [signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. [Bu mesaj Dynun tarafından 19 Eylül 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaw onuda sorcam diyelim 2'ye vurdum saçı bi 2-3 ay öyle kestirdim sürekli.dökülmesi durcak orası tmm ama yeniden çıkma diye bir olasılık varmı?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 olasılık her zaman var tabi... ümidini kesme keltoş...[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: DynamicK, 19 Eylül 2004 22:17 tarihinde demiş ki: nihaha heryerdeyis sende artık bizdensin senide durlag ısırmış olmalı ahaha :D[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 İlk etapta kestirebilirsin. Kafan düzgünse yakışır hem güzel olur :) Seyrelen yerler belli olmaz. Ama işe yarar mı bilemem[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: horacegoesskiing, 19 Eylül 2004 23:22 tarihinde demiş ki: olasılık her zaman var tabi... ümidini kesme keltoş... *!hrrrrrrrrrr*[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Alışcan sen de benim gini ahaha[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Chemical, 19 Eylül 2004 22:25 tarihinde demiş ki: hiç jöle sürmem yaklaşık hergün duş alırım ve hiçbi zaman yastıkta duşta sağda solda saçımı göremiyorum hiç dökülmüyor aşırı gür aman böyle devam etsin :D yasınn kac olum daha senın lem sacların dokulsun[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben de düşünüyorum bazen kullansam da saçım dökülsün biraz diye. hayır o kadar çok saçım var ki...[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bende bı formul war eger ıstersenız yazarım (talep olursa) ama bıraz kıvırcık oluo yenı cıkanlar )))))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Burax, 19 Eylül 2004 23:41 tarihinde demiş ki: bende bı formul war eger ıstersenız yazarım (talep olursa) ama bıraz kıvırcık oluo yenı cıkanlar ))))) :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 biraz açar mısınız şu yöntemi :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Dynun, 19 Eylül 2004 23:48 tarihinde demiş ki: biraz açar mısınız şu yöntemi :) bence açmasa ii olur..yeni çıkan bir şampuan:-P[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 iyi iyi pek güzel.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sacin uzun olmasi saci daha fazla dokmez uzun oldugu icin daha cok dikkat ceker 2 numara bi sac dokulse kim farketcek ? saci doken sey kaninizda dolasiyo siz isterseniz 0'a vurun etken icerden.[signature][hline] o_0
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eet. benim saçlarım afroydu bi dönem. tabi fotoğrafları hayatta upload etmem ehu. lakin dibi görünmüyo işte aralayınca bile.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ben aralayınca baya bi boşluk görünüyo :D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Öne çıkan mesajlar