kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nomsaR said: ben iş bankasından 20k çektim. maaş bildirim kefil ve nüfus cüzdanı ile ertesi gün aldım kefille uğraşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 düzenli olarak ödeme yaptığın bi kredi kartının bankasından daha rahat çekebilirsin. git direk müdürle görüş. 2k bile olsa müşteri memnuniyeti yardır. ya da kayıtlı olarak şirkette çalışıyor ve maaşını hesaptan çekiyorsan, mayış hesabıysa yani yine kefilsiz falan alabilirsin sadece form ile. yapı krediye git. olmadı garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kredi kartı kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 olm nasıl borç yaptın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 borç değil ya farklı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kürtajlarda veresiye oluyo bildiğim kadarıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi adam ev buldu depozito yatıracak herhalde hayırlı olsun gö<3 güzelgünlerde oturursun, ev bark sahibi olup da çıkarsın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 huun said: geciken taksidiniz ana paraya eklenir ve 2 aylık gecikmeden sonra her hafta için bir parmağınızı kaybedersiniz tefecide. şartlar uygunmuş (tu) as you see I have 4 fings. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sizin yuzunuzden hayatimda ilk defa senet imzaladim. Nefret ediyorum hepinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Ruslara yedirmiş paraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kermit said: kredi çekicem ikametgah istemeyen adam akıllı bi banka söyleyin. çok zamanımı almaması lazım maaş bordrosu şu bu kolay iş. gidicem form doldurucam başvuru yapıp yarım gün içinde parayı alabileceğim bi banka. maaş aldığın bankadan al kredini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar