Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanca Öğrenmek!!

Darestan

Öne çıkan mesajlar

Oy 400 milyon mu?
Ben sana 200 e öğretiyim kurs başı :D

Şaka bir yana(Spaß beiseite)Goethe gerçekten iyi öğretirde bu kadar tuzlu olacağını düşünmemiştim. Onun dışında kafaya koyarsan almanca öğrencem diye hemen öğrenirsin. Çok ezber dil yav.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ich mohte şish Köofhte[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 19 Eylül 2004 02:28 tarihinde demiş ki:
Almanca öğreneceksen bir kere daha düşün derim, şöyle ki:
Almanca da Artikel denen bir olay var mutlaka duymuşsunuzdur. Her kelimenin ayrıca Artikelini bilmek falan gerekir, bu da insanı belli bir yerden sonra canından bezdirir. Der mi Die mi Das mı diye. Sadece bu bile Almancanın seçim olarak bir daha düşünülmesini sağlar kanımca.
...

artikel pek bir sorun değil aslında, çünkü artikeller ezberlenmez (imkanı var mı?)
bir süre sonra zaten hangi kelimeye hangi artikel gelmesi gerektiği kendiliğinden alışılageliyor.
bence almanca güzel bir dil ama öğrenen için. bana uymadı :D[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

ben fransızca düşünüyordum bu kış için ama almanca düşününce daha fazla aklıma yattı..

fakat 14 kur * kur başı 320milyon bana bayağı fazla geldi;
ayrıca her kur yaklaşık 2 ay demiş arkadaş, bu da toplam 2 yıldan fazla sürüyor..

biras daha bilgi alabilir miyim??[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...