Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanca Öğrenmek!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
almanca hiç bilmeyen bir insan olarak nasıl öğrenebilirm ama en iyi şekilde öğrenmem lazım.goethe enstitüsü var sanırım sertifikalı eğitim veren bide alman lisesinin içinde alman kültür varmış diyor annemler bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
daha iyi öğrenebileceğim bir kurs program vs. biliyormusunuz avrupa yakasında ?
yardım ederseniz sevinirim!
  • Admin
Mesaj tarihi:
goethe enstitüsününkü en iyisi en azından sertifika için lazım oluyor[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
ilk kurlar için boğaziçi ya da marmarayı tavsiye ederim. biraz daha az para veriyorsun, öğrendiğin şeyler pek değişmiyor. sadece zaman biraz uzar.

ama ileriki kurlarda goethe..[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
goethe ile ilgili aldiğin bilgileri buraya da yazarsan sevinirim ...
o sertifika olmadan zaten almanyada bir okula dil biliom die başvuramassın nekadar iyi olursa olsun almancan .. işin sırrı goethe inst. sertifikasında[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
goethe iyidir ama biraz tuzludur taksimde galatasarayın yanındaki sokaktan aşagı dogru az yürü orda arattır googleda falan çıkar sitee gerekli bilgiler yazarbilir orda araştır ama tavsiyem biraz ekonomik olsun diyosan evinin yakınıda bi kursa git araştır biraz fiyat sorunu varya para sorunun yoksa tavsiyem goethedir oraya git ve eger lise falan okumuyosan haftada 4-5 günlük kurslara katıl daha iyi ögrenirsin
B.A.L mezunu olarak[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
sprachdiplom u zati goethe yapıyor arkadaş kurs arıyoro diplomada belli alanlarda işe yarıyor ama sütresi kısa 4-5 sene falandı sanırım yanlış hatırlamıyosam diploma içinse ne içn oldugunu söle bakalım ögrenmek için giriyoasn sınava kursu tamamen bırakınca gir[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
ne icin ogrenmek istedigini de yazsaydin keske ona gore yardim ederdik. almancayi en iyi sekilde ogrenmek demek cok siki calismayla bile en asagi 1 sene demek. hatta`en iyi` sekilde ogrenmek demek bir omur demek aslinda da, daha mutevazi olculerde dusunelim senin adina.
Mesaj tarihi:
ııyk hiç sevmiom bu almancayı ya nedendir bilmem ama :) ich spreche dutch desem yanlıştır kesin yazışım okadar yane :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
İzmirdeysen "Das Akademi" tek geçiceksin, üniversitelerle ve birçok işyeri ile yakın diyalogları var, götedekiler salmış vaziyetteler öğretmiyolar artık adı yeter kıvamındalar.
Mesaj tarihi:
Bana 8 sene almanca öğrettiler hiç bir faydasını görmedim :lol:
İngilizceni Advantec seviyeye getirdiysen Fransızca Yada İspanyolca öğren, yada ingilizceni mükemmelleştir.

Ama illa öğrencem diyorsan taxim taraflarında pek çok dil kursları var.[signature][hline]| Mail | Lominadze
[spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity;
the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
Mesaj tarihi:
Goethe ye gittim sonunda baya güzel bir yer yardımcı falanda oldular

Almanca bana lazım olur 2. dilim olsun hem belki bir ihtimal masterı orda yaparım yada itü makina müh. bölümünde olduğum için otomobil konusunda en iyi yerlerden biri almanya

şimdi goethe de almanca kasmak istiyorsanız 14 tane kur var haftaiçi kurlar 320 mil haftasonu 400 mil( 1 kur fiyatı)

hafta içi ya 3 gün(pzt çarş cuma) yada hafta içi 2 günlük alabiliyorsunuz bana 3 günlük saat olarak daha uygun geldi(18-20 arası zannedersem)

bir kurda 45 er dakkadan 64 ders var ve yaklaşık 2 ay sürüyor 6. 12. ve 14. kurlar sonundaki sınavda başarılı olursanız sertifika veriliyor

goethe ye gitmeye karar verdim sonunda hem fiyat ı o kadar yüksek bi meblağ değil ama öğrenmek için en iyi yer olduğu söyleniyor

16 yaşından küçükleri almıyorlar bu arada onuda belirteyim.
Mesaj tarihi:
said:
Ainu, 16 Eylül 2004 01:19 tarihinde demiş ki:
ııyk hiç sevmiom bu almancayı ya nedendir bilmem ama :) ich spreche dutch desem yanlıştır kesin yazışım okadar yane :)

lehçe konuşmuş olursun :P
ich kann deutsch. ja doch![signature][hline]en ince yerim bileğim..

Syphex [CoH:Justice]
Mesaj tarihi:
hehe süfer ozaman[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
said:
arcane, 16 Eylül 2004 05:05 tarihinde demiş ki:
izmir in avrupa yakası mı var ? ilginç bilmiodum :D

gözden kaçmış o bölüm, das akademie için bir-iki proje yapıyorumda, kursada gittim, atladım hemen.
Mesaj tarihi:
Almanca öğreneceksen bir kere daha düşün derim, şöyle ki:
Almanca da Artikel denen bir olay var mutlaka duymuşsunuzdur. Her kelimenin ayrıca Artikelini bilmek falan gerekir, bu da insanı belli bir yerden sonra canından bezdirir. Der mi Die mi Das mı diye. Sadece bu bile Almancanın seçim olarak bir daha düşünülmesini sağlar kanımca.
Goethe Instıtut kraldır güzeldir sertifika verir falan, filan. O yüzden orayı tercih etmeni öneririm.
Fakat olay kursla falan kalmıyor biliyorsundur, mutaka ama mutaka kitap oku dergi oku gazete oku rtl vs izle. Bunlar olmazsa uçar gider. 8 sene Almanca öğrenim gördüm ( Bütün dersler ) ama Almancam uçacak kaçacak diye tırsıyorum, kitap okumaya gayret ediyorum.
Neymiş Almanca nankör dilmiş[signature][hline]Let's sing the Bards song
  • Yeni Oluştur...