lostland Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Account system nasıl kullanılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hangisinden bahsediyorsun?[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Sphere server için account systemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sphere icin yazilmis yuzlerce account sistemi var, daha detayli aciklarsaniz yardimci olmaya calisiriz.[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Elimde şuan bi tane account systemi var bunu nasıl kullnacam nasıl playerlar üye olup sphereden account alcak bunu nasıl siteye koycam vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Forumlarda arama böLümünü kuLLanırsan bu konuda 12343254235 adet açıkLama göreceksin.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 arkadşaım bütün acc sistemlerinin kullanılışı farklı hangisini indirdiğini nerden bilcez biz söyle yardım eden çıkar.ayrıca bu konu hakkında governorunda dediği gibi 5454104510500210 tane başlık açıldı keşke o yüce search butonuna basıp bi arama yapsaydın.[signature][hline]SlayerTR Lucas UoForData Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben sphere.gen.tr deki account master v1.0.1 indirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lostland Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Cevap vercek kimse yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yok canısı, yukarıda arama diye bir link var ona basıcan, kendin öğrenecen. istersen hemen ara[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Eylül 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu lostland kim acep merak ediyorum.[signature][hline]Lost Land Owner . www.Lostland.gen.tr www.sphereturk.com Bilge Adam Bilgi Teknolojileri Mcp [ Microsoft ] System Eng. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: lostland, 19 Eylül 2004 12:46 tarihinde demiş ki: Ben sphere.gen.tr deki account master v1.0.1 indirdim oranın forumlarında sor o zaman[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ben herkezden cok merak ediyorum,ilginç...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Aradığın üyelik sistemi siten için ise, hangi tür? ASP? PHP? HTML? ???[signature][hline]Mail|SKYBlog|Icq Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bence forumda yeterli bir açıklama yok bu konuda . açıklasanız elinizemi yapışır ? ha yeterli bir açıklama olsa sizde ara falan deseniz neysse . ama o konuları açıosun hepsinde aynı ara lafı . sonuç olarak 0 a 0 elde var 0 bir kere detaylıca anlatılsa bizde f.a.q. ya eklesek insanlara ara dediğinizde hiç deilse faydalanacak bir kaynakları olsa ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar