balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 EmreVeryMuch said: Kahramanımsın balon. sağol aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nree lan ora, antalya mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Bella said: sen çok yanlış anlamışsın tek sorun bu sanıyosan evlenememen için. Nerde pari orda futbol Bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 akçay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vay çakala bak paraya kıymış karılı kızlı yere gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ahaha olm siz nerden türüyosunuz bilmiyorum da ben her sene giderim oraya yazlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 abi adam soğan kokuyor online ortamda. 200 lira atsınlar diye forumda yalaklık yapan adamın böyle para geyiği yapması çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 öyle deil ya 500 metre sağı sap dolu mesela oranın ben kızlara yüzererek gidiyorum ordan biliyorum daha ucuza geliyo hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ee post atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tanışalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: abi adam soğan kokuyor online ortamda. 200 lira atsınlar diye forumda yalaklık yapan adamın böyle para geyiği yapması çok eğlenceli. olm bu neden bahsediyo açıklasanıza biri, tek başına elinde kumanda viskiye mi sardı ne yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Kaç post atayım? meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: tanışalım.. slm ben aslı 19 f izmir http://forum.paticik.com/read.php?23,3446007,3449878#msg-3449878 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kitap yolliyim mi sana daha tanıdık bi formatla anlatırsam anlarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü. Hiç 200 lira vermeme gerek kalmadı bi yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 roman dedigin kuran mi? yoksa siir kitabi mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 fabl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 di mi örümcekle arap falan konuşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 gülmem gerekmiyodu di mi? Şeker portakalı, diğeri neydi ya. Kız arkadaşım vermişti , hah Dublörün Dilemması. diğeri de Necip Fazı Çile, ha Sefiller var, Vadideki Zambak var, Çalıkuşu var. Bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 arkadaşalr hepiniz yanacaksınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: di mi örümcekle arap falan konuşuyo Fablı sayıyorsak sizlerle konuşuyorum işte umursamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ders almıyorsun problem orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: gülmem gerekmiyodu di mi? Şeker portakalı, diğeri neydi ya. Kız arkadaşım vermişti , hah Dublörün Dilemması. diğeri de Necip Fazı Çile, ha Sefiller var, Vadideki Zambak var, Çalıkuşu var. Bu kadar övünülcek birşey gibi yazmış bi de ya. şaka gibi hahah. şu yaşına kadar şu kadar kitap okuman rezalet bari utan da yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 balon said: kitap sevmem, yüksek lisans mezunuyum bir tane roman okudum, bir tane de şiir kitabı. Tüm işimi gördü Bu baya acıklı ya. Üzücü yani. "Bir tane roman okudum" =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar