Deathblade Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 uydunet de bazı ıp ler gırıyor bazıları gırmıor .Arıza sebebı ıle ıp yı degıstırdım musterı hızmetlerınden 5 dakıka once gırdıgım zamunda'ya gıremıyorum. Gıren arkadaslar ıp ın bastakı ıkı nosunu yazarsa sevınırım .olurmu bılmem de ole bı ıstek yaparsam su ıp verın seklınde tekrar gırerım herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 benim modeme res atınca giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Giremiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 çatır çatır giriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yeni filmler var kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 türkiye'de girebiliyordum şimdi avusturya'dan açılmıyor ?? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar