Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Abilerim ablalarım kardeşlerim ve dostlarım... Ben pek çakamadım aradaki farkı? Yorumlarınızı bekliyorum...[signature][hline]Canbaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 :) sen de haklısın[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hardrock hard madr deil.bildiin rock.hatta boyle american hardrock barlari olur orda boyle calıp durur muzikler ahanda iste onlar hardrock a giriyor. hardcore ise direk olaya giriyor.hardcore tercihimdir benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şaka mı bu ?[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kelime anlamına bakarsak hard rock bir müzik terimidir, hard core değildir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 böyle bir soruyu soran kişi insan olamaz...şaka falan herhalde? aradaki fark şu hard-rock süper bir müzik hardcore'sa müzik değil...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 norton kimin insan olduğuna sen mi karar veriyosun? pff... biraz dikkat edelim bişi söylerken.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aslında artık tarz diye bişey kalmadı desek daha doğru olur :)) hepsi birbirine girdi kaldı arkadaş. ama genede temelde nota dizilişlerinden vede geçişlerinden seçilebilir gibi. bide vokal tabi hardcoreda vokalin kendini yırtması lazım :) ne biliim izleyicilerin üstüne balgam atması lazım falan biz kısaca ''b.k müzik '' diyoruz buna:) bide mesela hardcoreda gain hiç kısılmaz gitardaki:) bkz: biz öyle gördük, dedemde öyle yapardı rahmetli.:)[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya tamam da gerçekten de şaka gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hard rock, normal rocktan daha sert ama heavy metalden daha hafif bir müzik türüdür. hardcore ise thrash ritmleri ve gazının punk riffleriyle biraz da soloları azaltarak çalınmasından oluşur.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki: fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 biraz da soloları azaltılarak denilmesi yanlış bence.adı üstünde core.core müziklerde melodi yoktur hardcore da da solo denilebilecek birşey yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 arabeskle hair metal arasında ne fark var?[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hardcore eziktir hardrock cool dur[signature][hline]www.cursedrealms.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 +9999[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Limp Bizkit ben severim mesela. Sizin sevip sevmediğinizi bilmem ama sevenede saygım var sevmeyenede. Fakat siteye girdiğinizde ve grup hakkındaki bilgileri tıkladıgınızda (bkz: www.limpsite.com) işte adamların ne tarz müzik yaptığı yazılı ve hardcore geçiyor. Bilmeyen arkadaşlar asılsız iddada bulunmasın. Evet bu topici ben açtım Norton_Antor gayet insanımda yani iki göz iki burun vesayre... var bendede çok şükür. Müslüm Babanın dediği gibi sen Allah mısın? :p Şaka bir yana başka örneklerde verebiliriz mesela Korn adlı grupta hardcore türünde çalıyorlar ama anlamadığım şu: olayın içine ne giriyorda hardcore oluyor turntable olabilir mi? Bu arada darkwingduck +2 hardrock the best! Bence git gide tarzlar karışıyor Numb arkadaşımızında dediği gibi tarz diye birşey kalmadı... (Bence). Numb +5[signature][hline]Canbaz [Bu mesaj Canbaz tarafından 18 Eylül 2004 19:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Canbaz, 18 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Evet bu topici ben açtım Norton_Antor gayet insanımda yani iki göz iki burun vesayre... var bendede çok şükür. iki burunlu normal insan arkadaşım aralarında dağlar kadar fark var sen iyisimi yorma hiç kafanı bunlara..[signature][hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Limp Bizkit, Hard-Core'u 1. ve 2. albumlerinde guzel yapmıstır. Daha sonra parayı bulup cıvtan serefsiz fred durst sayesinde ve wes borlandın gruptan ayrılmasıyla(3. album sorası) grup cıvımıştır, rezil etmiştir kendini. Ama ilk albumlerinde hala sevdigim sarkılar vardır. Gercek Hard Core(rap core da denılebılır) ruhuyla yazılmıs sarkılar var. Korn'a genelleme olarak hardcore diyebiliriz ama bana gore yinede Alternative kalır biraz. Jonathan Davisin hastası oldugum yorumuyla bir bütündür kornun yaptıgı muzık. Slipknot'un lafı geçer diye belki soyluyorum tam anlamıyla hard-Core yapmazlar, crossover metal denılebılır eheh[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 18 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: darkwingduck, 18 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: hardcore eziktir hardrock cool dur Kişilerin zevklerini mi yargılıyorsun ?[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 en iisi haluk levent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hardcore istiyorsanız madball dinleyin. veya dillinger escape plan[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canbaz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Tamam Ryan kusura bakma yannış yazmışız[signature][hline]Do you want to keep the world clean? Then delete U.S.A.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Spidee, 18 Eylül 2004 20:21 tarihinde demiş ki: said: darkwingduck, 18 Eylül 2004 19:03 tarihinde demiş ki: hardcore eziktir hardrock cool dur Kişilerin zevklerini mi yargılıyorsun ? bence garip bişey yok bunda. insanlar bişeylerin ezik başka bişeylerin de cool olduğunu düşünebilirler. hardcore dinleyenlerin hepsi eziktir falan gibi bişey de dememiş gibi geldi bana.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Canbaz, 18 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: Limp Bizkit ben severim mesela. Sizin sevip sevmediğinizi bilmem ama sevenede saygım var sevmeyenede. Fakat siteye girdiğinizde ve grup hakkındaki bilgileri tıkladıgınızda (bkz: www.limpsite.com) işte adamların ne tarz müzik yaptığı yazılı ve hardcore geçiyor. Bilmeyen arkadaşlar asılsız iddada bulunmasın. Evet bu topici ben açtım Norton_Antor gayet insanımda yani iki göz iki burun vesayre... var bendede çok şükür. Müslüm Babanın dediği gibi sen Allah mısın? :p Şaka bir yana başka örneklerde verebiliriz mesela Korn adlı grupta hardcore türünde çalıyorlar ama anlamadığım şu: olayın içine ne giriyorda hardcore oluyor turntable olabilir mi? Bu arada darkwingduck +2 hardrock the best! Bence git gide tarzlar karışıyor Numb arkadaşımızında dediği gibi tarz diye birşey kalmadı... (Bence). Numb +5 limp bizkit'in ilk albümleri rapcore tam olarak.şu anki albümü mesela tam olarak" nu metal" denilebilecek durumda.korn' da genelde hardcore diye geçer direk.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Numb, 18 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki:bence garip bişey yok bunda. insanlar bişeylerin ezik başka bişeylerin de cool olduğunu düşünebilirler. hardcore dinleyenlerin hepsi eziktir falan gibi bişey de dememiş gibi geldi bana. Ama eleştirinin de bir adabı vardır, "ezik" ne demek ?[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Canbaz, 18 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki: insanımda yani iki göz iki burun vesayre...kalmadı... (Bence). lol[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde demişki: Doğu,temizle beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar