cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 arkadaşlar ben scriptleri buldum burayada yazamcamda mesela butcher knifedan on@create vardı onun altına koydum arkadaşla denedik arakdaşın canı kendi kendine gitmeye başladı sanırım oldu ama hiçbir yazı çıkmıyor bir inceleyebilirseniz veya acaba yanlış yeremi koydum dedim bleding bu On=@Equip if ( >= 98.1) src.events +e_bleeding endif On=@UnEquip src.events -e_bleeding [events e_bleeding] On=@Hit if (&statf_stone) || () || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.1) if (rand(125) <= / 40)>) && !() && !() src.damage {3 5} src.hits ( - 7) src.skill fail var.act src.newitem i_bleeding src.act.equip src.newitem i_bleeding2 src.act.equip src.act src.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz return 1 endif endif [events e_bleed] On=@Death findid.i_bleeding.remove [itemdef i_bleeding] name=bleeding id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 5 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer timer 5 cont.sysmessageua hata,0,0,0 YaralandInIz cont.damage {3 5} cont.hits ( - 7) attr attr_decay return 1 [itemdef i_bleeding2] name=bitsin artik bu cile id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip src.events +e_bleed timer 31 On=@UnEquip cont.events -e_bleed if !(&statf_dead) endif On=@Timer cont.findid.i_bleeding.remove attr attr_decay remove return 1 [eof] birde makelast ve attan düşürme scriptleride var onları nereye koyacağım bu arada nbl scriptleri var bende silver silahlar bir altında para olarak çıkıyor onu nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 [events e_halberd] On=@Hit if (&statf_stone) || () return 0 elseif ( == t_weapon_sword) && ( >= 98.0) if (rand(80) <= / 40)>) src.damage {25 35} src.skill fail var.act src.newitem i_atdusur src.act.equip src.act return 1 endif endif [events e_atdusur] On=@GetHit findid.i_atdusur.remove On=@Death findid.i_atdusur.remove [itemdef i_atdusur] name=atdusur id=i_gold type=t_eq_script weight=0 layer=layer_special On=@Equip if ( > 0) SRC.dclick src.sayua 075f,0,0,0 * Attan Dustunuz * RETURN 1 ENDIF On=@UnEquip cont.events -e_atdusur if !(&statf_dead) cont.flags &~04 endif On=@Timer attr attr_decay remove return 1 [eof] attan düşürme scpsi de bu bunu nasıl ekleyecem başta halberd yazıyor onu değiştirerekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacan3 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 sw silahlarına ekliyorumda başında yaaralanır falan mesajlar çıkmıyor biirde çok hızlı can götürüyor sükreli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sayua client'inda gozukmuyordur, sayua'lari sayu yap..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 madem beleşcisin ben bu işleri bırakıyorum sana %100 hazır sphere veriyim hatta public olarak scriptse ekliyim %100 kendi emeğim fun of bronx dan sonra bizde çıkalım piyasaya dimi :D Buraları yıkılıyor benden yıklıyor peşime hergün bebeloper takılıyor diyede şarkı söliim :) harbi uraşmak istemiyenler pm atarak scriptleri alabilirler...[signature][hline]Plus [Bu mesaj plus tarafından 19 Eylül 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… napolyon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [email protected] banada gonder ayrıca bu zebula scpsınde speel bokk yok onu nasıl eklıyeces bılen varmı ınsrıcptıonda yapmak ıcın[signature][hline]para para para (bu zamanda!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Bleeding attan düşürme makelast ekleme × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
napolyon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [email protected] banada gonder ayrıca bu zebula scpsınde speel bokk yok onu nasıl eklıyeces bılen varmı ınsrıcptıonda yapmak ıcın[signature][hline]para para para (bu zamanda!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar