Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lnnRX2lyIsU&feature=related adam olun şimdi. garbage a atarsanız nefret edicem sizden.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu komiklikleri hazırlayıp, herkese beleş basıp dağıtması için kimler geri planda destek veriyor, para yağdırıyor bu bilmemne tipi şizofren adama çok merak ediyorum.
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "Tatar Ramazan" said: bu komiklikleri hazırlayıp, herkese beleş basıp dağıtması için kimler geri planda destek veriyor, para yağdırıyor bu bilmemne tipi şizofren adama çok merak ediyorum. noldu şimcik sen beğenmedin mi ? Burda bahsedilenler gerçek ama.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gerçeksizlik çok karışık bir kavramdır ve insan beyni bunu ancak yaşadığı sürece kavrar, algılar. Eğer bir yere sahte bir güneş koyup önüne gerçek bir adamı oturtursak o gerçeksizliği anlayamaz. Ünlü osbirci Aynştayn da bunu zafiyet teorisinde açıklamış ve gerçeksizlikin aslında gerçek olduğunu ortaya koymuştur, böylece gerçek birkez daha ortaya çıkmıştır.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sağ üstte H Y mi yazıyo bana mı öyle geliyo :D
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 "videoyu neden dördüncü saniyede kapattım?" alfred einstein
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hayatımından çaldığın 2.15 dakikayı geri ver lütfen... (o kadarına dayanabıldım sadece)
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yüzkatrilyon insan sayıyo falan bişiler dedi böyle bi beynim döndü kapadım :( sanırım sonsuzluk bu olsa gerek
Öne çıkan mesajlar