Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=lnnRX2lyIsU&feature=related adam olun şimdi. garbage a atarsanız nefret edicem sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 garbıç pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 etkilendim doğrusu :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu komiklikleri hazırlayıp, herkese beleş basıp dağıtması için kimler geri planda destek veriyor, para yağdırıyor bu bilmemne tipi şizofren adama çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incim_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "Tatar Ramazan" said: bu komiklikleri hazırlayıp, herkese beleş basıp dağıtması için kimler geri planda destek veriyor, para yağdırıyor bu bilmemne tipi şizofren adama çok merak ediyorum. noldu şimcik sen beğenmedin mi ? Burda bahsedilenler gerçek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gerçeksizlik çok karışık bir kavramdır ve insan beyni bunu ancak yaşadığı sürece kavrar, algılar. Eğer bir yere sahte bir güneş koyup önüne gerçek bir adamı oturtursak o gerçeksizliği anlayamaz. Ünlü osbirci Aynştayn da bunu zafiyet teorisinde açıklamış ve gerçeksizlikin aslında gerçek olduğunu ortaya koymuştur, böylece gerçek birkez daha ortaya çıkmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sağ üstte H Y mi yazıyo bana mı öyle geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 "videoyu neden dördüncü saniyede kapattım?" alfred einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 garbıç pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ershut Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hayatımından çaldığın 2.15 dakikayı geri ver lütfen... (o kadarına dayanabıldım sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 yüzkatrilyon insan sayıyo falan bişiler dedi böyle bi beynim döndü kapadım :( sanırım sonsuzluk bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar