Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TheWayofRikamaru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
naptiklari hakkinda kucuk bi aciklama yapsaydin da ilgimizi cekerse indirseydik? :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
wildpervert, 09 Eylül 2004 02:48 tarihinde demiş ki:
daha çok manita ehehhe

[Bu mesaj thanatos tarafından 17 Eylül 2004 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Klasik pvp movielerinden sıkılmışlar için bayaa eğlenceli bir video.Daoc ta bir nevi türk filmi çevirmişler.Pvp falan yok içinde ama aşk şehvet ihtiras ve intikam var.
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 18 Eylül 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
eski bi tane vardi gene oyle

my immortal caliyodu moviede hatirlayan varmi :)

ben :) gordugum en guzel daoc filmlerinden biriydi valla, kazara edonkeyden indirmishtim, gercekten beni adam gibi duygulandirmishti ...
Mesaj tarihi:
eheh arkadaşlar hiç düşünmeden indirin sürpriz olsun
müthiş bir film çünkü

her şey çok güzel hazırlanmış, hatasız , film izler gibi izleyeceksiniz, özellikle requiem for a dream filminin ana teması eşliğinde (Coney Island Dreaming) yukarıda söylendiği gibi büyük bir aşkın hikayesini izleyeceksiniz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
muhuha harbiden guzel olmuş baya:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sardius II-magic/blaster-justice
Mesaj tarihi:
mukemmel film, helal.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
  • Admin
Mesaj tarihi:
heh GEd bende çektikten sonra onu yazmak için gelmiştim ama benden önce davranmışsın :) naruto rulz[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 18 Eylül 2004 01:22 tarihinde demiş ki:
eski bi tane vardi gene oyle

my immortal caliyodu moviede hatirlayan varmi :)

Onu unutmak mumkunmu ustune movie yok bea[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
  • Yeni Oluştur...