Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/planet/18078048.asp?gid=381 said: ABD’nin Kuzey Carolina eyaletinin Gastonia şehrinde yaşayan 59 yaşındaki Richard James Verone 1 dolar için banka soydu. Verone daha sonra hapishanedeki mahkumlara verilen ücretsiz sağlık yardımından faydalanabilmek için bu suçu işlediğini açıkladı. Polis tutanaklarına göre, 9 Haziran tarihinde gerçekleşen olayda, dikkat çekmeden bir banka şubesine girerek vezneye yanaşan Verone, görevli kadına üzerinde “Silahım var! Bana lütfen sadece 1 dolar verin” yazılı bir not uzattı. Kendisini hapse attırmak için her şeyi yapan Verone, banka çalışanlarının 911’i aramasını istedi. Daha sonra oturup polisin gelmesini bekleyen Verone’la ilgili olarak veznedar, 911 mesajında “Ön kapının yanındaki kanepede oturuyor” dedi. Polis geldikten sonra hiç zorluk çıkarmadan teslim olan Verone’un silahsız olduğu da o sırada anlaşıldı. “Sirkat” suçu işlediği gerekçesiyle tutuklanan Verone, dün Gaston Kasabası Cezaevi’nde gazetecilere yaptığı açıklamada, amacının para değil tedavi olduğunu göstermek için 1 dolar istediğini ifade etti. "SİSTEMİ MANİPÜLE ETMEYE MECBUR KALDIM" Göğsünde bir kitle büyüyen ve iki diski kaymış durumda olan Verone, işsiz ve sigortasız olduğunu, işlediği suç karşılığında alacağı 3 yıl civarındaki ceza süresince hapishanede gerekli tedaviyi görebileceğine inandığını söyledi. Verone, “Ben mantıklı bir insanım ve bu mantıkla bu sonuca vardım. Eğer buna manipülasyon derseniz, mecbur kaldığım içindir. Çünkü tıbbi yardıma ihtiyacım var ve sanırım bu yardımı alabilmek için mahkemeleri manipüle etmem gerekiyor” dedi. Ancak “silahlı soygun” yerine “sirkat”le suçlanan Verone’un cezasının 12 aydan fazla olması beklenmiyor. Verone 28 Haziran’da mahkemeye çıkarılacak macera dolu Amerika... bizdeki yeşil kartı örnek alsınlar, her sene yeşil kart lotaryası yapacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: Göğsünde bir kitle büyüyen ve iki diski kaymış durumda olan Verone, işsiz ve sigortasız olduğunu, işlediği suç karşılığında alacağı 3 yıl civarındaki ceza süresince hapishanede gerekli tedaviyi görebileceğine inandığını söyledi. amerikada durumlar vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 obama daha iyisini yapalım dedi gomünüzm gelüyo dediler... halkın dediği olur aga! halktan iyi mi bilicen lan sen! münferit bi olay üstünden ameriga yorumluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 serin hikaye bilader(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 amerika çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yeşil kart benzeri bir şey orada da vardır belki.ama buradaki gibi onu da asıl ihtiyaç sahipleri kullanamıyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 successful trol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 adam mantıklı bir insanım demiş güzel hoş da amerikada mantıklı olmayan hatta gerizekalı diyebileceğimiz insanların bile yıllık 5 basamaklı gelirleri olduğu gerçeğini gözardı etmemek lazım (sigortayı söylemiyorum bile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 infinite health care Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 "Verone, “Ben mantıklı bir insanım ve bu mantıkla bu sonuca vardım. Eğer buna manipülasyon derseniz, mecbur kaldığım içindir. Çünkü tıbbi yardıma ihtiyacım var ve sanırım bu yardımı alabilmek için mahkemeleri manipüle etmem gerekiyor” dedi. " ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 halen bizde bazı mallar amerika'ya gidip zengin olma hayalleri kuruyor aga... xd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 troll science olmus bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi miktar sermaye koyabiliyorsan ve aklını kullanabiliyorsan imkansız değil. ha bunu göremeyecek kadar mal olanlar gitmesin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ama zor. Bu riski göze alacak kadar mal olanlarda gitmesin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://a.abcnews.com/images/Health/ht_richard_verone_ll_110620_wg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://trollscience.com/image/f/full/02b9f6dd612c23da418bf7a02ca0bcff.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Martin Sheen'i andiriyor adamin tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ah ABD'de bahçeli olaymış http://www.anafor.org/haberresim/hhhilallkkart.jpg http://medya.haberdar.com/Headline/2011/05/17/mhp-hilal-kart-m.JPG http://www.sesverturkiye.com.tr/brosur/billbord/YOKSUL_HILAL_KART.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 sesime ses ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 mete ayvazoglu21.06.2011 12:57:43 ABD'nin kokuşmuş sağlık sistemini görün.. ABD mi büyük Devlet yoksa Türkiye mi? Allah Devletimize akpmize zeval vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hurriyet.com.tr yorumları diye bi kitap çıkartsak baya para kazanırız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 daha geçen bir topikte sgk'yı tartışıyorduk adamlar devrim yaptı 18 yaş altı bütün çocukları güvence altına aldı akp dedim diye adam beni şakirt yapmıştı ahaha onu hatırladım bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 genelde tek olaydan şakirt olunmuyor ya.. bi yokla bence gönlünü.. makluba çekiyor mu canın? bıyıklarına bi bak ekrandaki yansımandan.. hırka falan var mı kahverengi? ya çorap + sandalet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dasaaa said: makluba çekiyor mu canın? bu benzersiz lezzete asla hayır diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar