Naestia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 1cc:Setup_Start acct='XXX', char='YYY' 11:35:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=07793d945, in Server OnTick 11:35:ERROR:XXX (1cc):Bad Msg(312c312c) Eat 73 bytes, prv=0d9, type=4 bu hatayı login olan herkesden alıyorum. nasıl duzeltebilirim? bunu exeption hatalarına yazdım fakat cevap alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 client editte bi hata yapmış olabilirsin yani hata onu çağrıştırıyor client de sorun var gibi[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Naestia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Orjinal 2.0.3 ile girincede aynı hatayı verıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Erutan, 19 Eylül 2004 15:52 tarihinde demiş ki: client editte bi hata yapmış olabilirsin yani hata onu çağrıştırıyor client de sorun var gibi nasıl sallıyor ama lame http://forum.paticik.com/view.php?id=78648 buradan gereken yardımı alabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lareth hueuheuh koptum cahilliğine veriyorum bi daha oku gözünü aç! kelime haznen kıtsa yapabileceğim bişey yok üzgünüm lafı başka yerinden anlarsın tabi neyse kolay gelsin sana :)[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 insanlari kucuk dusurmene gerek yok bea arkadasim. burasi uo tartisma ve yardimlasma bolumu insanlara hakaret etme bolumu deyildir! ben admin deyilim ama olsun Edit:ben admin deyilim ama olsun[signature][hline]Nedir Bu ? [Bu mesaj sak_suka tarafından 19 Eylül 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bana kalırsa o kendini küçük düşürdü heuuhe yazık yazık[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [Bu mesaj Larethian tarafından 19 Eylül 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bap dur pls vurma tamam :) 17 napacaksın sende yaş kaç cılardan mısın 0-6 ehueuh komedi ya onlar[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bence o 0-6 deyil 0-2-3 olsa gerek ;)[signature][hline]Nedir Bu ? [spo1=Nedir Bu ?]http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hodo=sak_suka[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [Bu mesaj Larethian tarafından 19 Eylül 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 cehennemden uheueuhe kardeş topiği kirlettik kusura bakma :) asl pls 17m bye :) [signature][hline]hö? [Bu mesaj Erutan tarafından 19 Eylül 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Naestia Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 allah razı olsun cok yardımcı oluyorsunuz. bide bu vardı 16:25:CRITICAL:Exception code=0c0000005, addr=0ffbff0e4, in Sector OnTick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lamer ? kendinden bahsdediyorsun her halde ;) Burda Bir Lamer Varsa Oda SENSİN![signature][hline]Nedir Bu ? [spo1=Nedir Bu ?]http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hodo=sak_suka[ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hep yaptığım hatayı yapıyorum sizin gibi adamları kaile alıp sinirleniyorum. Kusuruma bakmayın topic kirliliği[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahahah sizin icin isterseniz topic acalim SİNİRLİ İNSANLAR Bolumu :) Kusura Bakmayin Vallaha Ben Birsey Yapmadim Elim Yapti ;)[signature][hline]Nedir Bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Larethian, 19 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki: hep yaptığım hatayı yapıyorum sizin gibi adamları kaile alıp sinirleniyorum. Kusuruma bakmayın topic kirliliği doğru biz kendini uber sanan insanlarla konuşmamalıyız bi server açtı diye havalanan tiplerle hele hiç hiç muhattab olamayız neden? cunki onlar Uber insanlar eski çağdaki kural Köleler Krallara bişey söyleyemez sadece krallar emreder P4rd0n Gr@|ım[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Erutan, 19 Eylül 2004 16:51 tarihinde demiş ki: doğru biz kendini uber sanan insanlarla konuşmamalıyız bi server açtı diye havalanan tiplerle hele hiç hiç muhattab olamayız neden? cunki onlar Uber insanlar eski çağdaki kural Köleler Krallara bişey söyleyemez sadece krallar emreder P4rd0n Gr@|ım KraLLar Yokken SoytarıLar Co$ar , Güne$ YaLnızda oLsa Etrafa ı$ık Sacar.. üzüLme DogruLarın Kaderidir YaLnızLık.. KargaLar SürüyLe , KartaLLar YaLnız Ucar ! İmza:Korn[signature][hline]Nedir Bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 <% response.write='random.topickirliligiicinatilmismesaj'%> kodu yanlış yazdın demeyin şindi :P[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar