fortinbras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 şimdi geldim ben de filmden gayet guzel hoş bir film olmuş vin diesel gene karizmasını yapıyor yani kız da çok hoş bir kız yani konu da var filmde bence yaz dönemi için gayet hoş bir film[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Pitch Black' i izlemenizi öneririm filmi izlemeden önce çünkü bazı yerlerin bağlanması ve bazı ufak tefek şeylerin o filmle alakası var ben gitim gördüm beğendim aslında fazla bir şey beklemioyordum fakat bekklediğimden daha çoğunu verdi[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Muhteşem ! Vin Diesel'dan yılın performansı.O mimikler, üslup, bakışlar, hareketler...Herşeyiyle en iyi erkek oyuncu dalında akademi ödülüne layık.Vin Diesel üstün performansıyla filmi kurtarmış. biliodum o kızın gwen olduğunu, doğru tahmin etmişim.:D sevindim. neyse film eğlenceli.vin tam bir odun her zamanki gibi. sonu güzel bitiyor ama beklenmeyen bir son değil tabii. film acaip arak, her taraftan birşey almışlar.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: arcane, 13 Ağustos 2004 22:25 tarihinde demiş ki: Herşeyiyle en iyi erkek oyuncu dalında akademi ödülüne layık. ehhhhhhmm .. öheaöhae :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Pitch Black'i kesinlikle film olarak izlemeyin gidin senaryonun özetini okuyun bi yerlerden. Riddick kimdir nedir diye merak edip oturup izledik ve bi buçuk saat kesintisiz işkence çektik o filmde. Aman yapmayın :) Filmin işe yarayan tek tarafı sinemada herkes Riddick kim, şu kim bu nerden çıktı? gibi tepkiler gösterirken hepsini anlıyoduk ama hala bi buçuk saatlik işkenceyi unutamam. Chronicles çok çok daha iyi bir film olmuş Pitch Black'ten her ne kadar özenti olsa da (adamlar star wars, sci-fi ve fantastik kurgu filmeri ,frp maşallah toplamışlar herşeyi bi araya getirmişler) senaryo eh işte, esas bomba aksiyon sahneleri Vin Diesel sağolsun süper. Vin Diesel yani başka kelimeye gerek yok var mı öyle karizma başka birinde. Hatun çok iyi ama ben hatundan daha fazlasını beklerdim performansı biraz sönük kalıyo bazı sahnelerde ama o kadar kusur olur :) Gidin izleyin ama önce bi Pitch Black'in özetini okuyun (filmi asla ama asla).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 pitch black daha iyiydi bundan. kendine has bir atmosferi vardı. bu çizgifilm gibi birşey olmuş. riddick'in sakallı halini tuttum.vertical limit'deki wick'i hatırlattı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben beğenmedim çok.İlk başında olaylar yavaş yavaş gelişirken,ikinci yarıda bisürü vukaat oluyo..sıkıştırmışlar araya..konusu idare eder,trip film heh [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 14 Ağustos 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 oldukça tatmin oldum filmden, hatta imdb'de ilk film için "averaj alien taklitlerinden iyi" yazıyordu, bunun alien 1 ve 2 için geçerli olduğunu düşünürsek, ve ikinci filmin ilkinden daha iyi olduğunu kabul edersek, her ne kadar çok çok süper olmasada , gayet iyiydi. 6.9/10 veririm şahsen[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Ben de 21.25 matinesinden çıktım. Filmi gayet beğendim, iyi ki divx versiyonunu izlememişim. Crematoria hoş olmuş gerçekten.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 bla bla bla bla ben bu filmi hiç gerçekçi bulmadım bla bla bla bla gerçekçi olmamış bla bla bla bla öyle senaryo mu our bla bla bla bla (nasıl ama filmi ezdim karizmayı koydum ehe ehe)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Güzeldi ama sadece Vin Diesel i izlemek güzeldi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 -riddick yeniden canavarlari oldurucekmisin? LoL[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 vakit geçirmek için ideal film[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 - Are you with me ? ile gelen geçen sinemadaki herkes dalga geçti hatta aynı anda 4 kişi negative dedi cs cilik yaparak[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 eğlenceli güzel aksiyon sahneleriyle dolu bir film[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 said: green_martian, 14 Ağustos 2004 15:45 tarihinde demiş ki: -riddick yeniden canavarlari oldurucekmisin? LoL spoiler spoiler spoiler :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; bişey istemez öle sakin insanlarız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Vin Diesel yine karizma kollarını açık tutup göğüsünü şişirmeden yüriyemiyor adam :) bir action filmine göre oldukça iyiydi necromancer felsefesi aynen sw'den alıntı gibi geldi bana onda oldugu gibi bundada bütün evren tek çatı altınta toplanmaya çalışıyor. [spo=en güldüğüm sahne]Vin abimin kötü adamı öldürdükten sonra kendini bilmez tavırlarlan tahta oturma sahnesiydi herkes yere eğildikten sonra "padişahım çok yaşa" sesleri yükselmedi diyede üzüldüm.[/spo][signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 necromonger sw değil hellraiser dan arak bence.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 crematoria yalandı çok güvenli hapisaneymiş, lol o da lotr 1 deki orcların yapıldığı çukura benziyordu.[signature][hline]Prawler, 25 Mayıs 2003 11:15 tarihinde demiş ki: Sonra kendimi gerçekten de boşlukta buldum. O anda içimi bir huzur kapladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 dalga geçilebilcek cok sey var ben mesela (spoiler) neydi ismi necromongerların kralının onu öldürmeye gelen commander dan kaçıp riddick in önüne geldiği sahnedeki yüz ifadesi cok matraktı(bitti) :), ama efektler mekanlar fln oldukça iyiydi bence elementalı cok güzel yapmışlar, ama cok salak diyaloglarları vardı, sonunda edebiyat parçalamaya calıstı galiba biraz ama olmadı :) yani konusu fln da ilgi çekici olduğundan diğer hollywood un göz boyama filmlerine göre daha izlenesi diyorum ben, film daha çok çizgiromana benziyo yani kahramanın başından geçen olayı anlatıyo bu kadar ne daha az ne daha fazla, bunun kitabı, çizgiromanı fln varmı kine?[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 15 Ağustos 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 çizgi romanı kitabı vs yok vin abimiz pastırmış ğparayı "çekin ulan sevdim bu karakteri" demiş :)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 o zaman da riddick olmazdı ;)[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Bu ridih gıronikılsın dvd'si cıktı mı acep ? Bi de troyun dvd'si ne zmn cıkacak onu da bi pm ile bi zahmet (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Filme gittim harikaydı.Tadı damağımda kaldı.Herkese şiddetle önerilir.[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ben bir kere dah agitim bugün... güxel film yaa[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar