Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pitch Black 2: The Chronicles of Riddick - Riddick Günlükleri


Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Vin Dizelin oynadığı her film güzeldir diyesim var :P [karizmatik kel...] Sanırım Uzay-Sci-fici tarzi birşey olacak...
Bilgisi olan var mı? Fragmanınından pek birşey göstermediler ...
Meraklandım :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok yok guzel film.
http://www.imdb.com/title/tt0296572/şunu söyliyim pitch blacki izlemeden izlemeyin diyor herkes izleyin onuda güzel filmdi, http://www.imdb.com/title/tt0134847/ [signature]
[hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)

[Bu mesaj OutTrader tarafından 18 Mayıs 2004 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Konu dağılacak biraz ama bahsi geçen siteler sadece film için mi?

**Edit: Özür, farkettim oyun falan da varmış.

Teşekkürler, Fizban.

[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

[Bu mesaj DA2019 tarafından 15 Temmuz 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlkinin devamı diil, öncesinde geçiyor. Riddick yakalanmadan önce.

Vizyona çıkış tarihi: 13.Ağustos. İlgilenenlere duyurulur.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

da2019 ilk filmden sonra geciyor bu film .

ilk filminde konusu kisca soyleydi . riddick azili bir suclu ve bir gemiyle bir hapishane gezegenine gonderiliyor ama gemide bir ariza oluyor . gemi bir gezegene iniyor mecburen . terk edilmis gibi gozuken acaip bir gezegen burasi . bunlar gezip tozdukca ortalikta anliyorlar ki bilmem kac gun gunduz bilmem kac gun gece ( sanki yildi gibi geliyor bana ama ) oluyor . ve gezegende acaip yaratiklar var gece oldugunda ortaya cikip onun geleni yiyorlar . ancak az bir isik bile olsa bise goremiyor bu yaratiklar . ordan kacmaya calisiyorlar iste . bu riddick in olaylarindan birisi de karanlikta gorebilmesi . tam olarak nasi bir adammis bu filmde anlariz sanirim . zira ilk filmde pek fazla ortalikta gorulmuyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 16 Temmuz 2004 23:55 tarihinde demiş ki:
da2019 ilk filmden sonra geciyor bu film .

zira ilk filmde pek fazla ortalikta gorulmuyor .


İlginç ben tam tersini biliyorum, yakalanmadan önceki hayatıyla ilgili falan diye, yanılıyor olabilirim.

İlk filmde daha nasıl ortalıkta olsun, adam başrol oyuncusu idi. :) O olmasa nası kaçıcaklardı o gezegenden.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İlk filmin öyküsü:


Kargo ve insan taşıması yapan bir gemi uzun uçuşta iken meteor yağmuruna tutulup bir gezegenin çekim alanına giriyorlar. Kaptan meteor yağmuru sırasında gövdede delik açan meteor parçaları yüzünden ölüyor ve gemiyi gezegene ikinci pilot indiriyor (aslında pek indiriyor denemez, bariz çakılıyolar). Kazadan 9 kişi kurtuluyor, bunların arasında da azılı bir katil olan Riddick de var.

Gemi çakıldıktan sonra Riddick kaçıyor.

Gezegen bir çöl gezegen ve 3 tane güneşi var. Biri batınca diğeri doğuyor. Sonsuz aydınlıkta bir gezegen yani. Kazazedeler su ararken bir yerleşim merkezi buluyorlar ancak kimsenin olmadığını farkediyorlar.

Yerleşim merkezinde ufak bir uzay gemisi bulup kullanarak çakılan geminin güç üniteleri ile atmosfer dışına çıkmak istiyorlar. Ancak o sırada farkediyorlar, 22 senede bir olan güneş tutulması başlıyor ve gezegen karanlığa gömülüyor.

Gezegen kararınca yuvalarında gizli bulunan ve yarasa misali sesleriyle gören büyük ve etobur "alien"lar gezegene yayılıyor.

Karanlıkta yollarını, hapishanede kaldığı zamanlarda ameliyatla göz bebekleri çizdiren ve gece görüşü kazanan Riddick buluyor falan filan...

Gezegenden kurtuluyorlar...


Çok sevdiğim favori filmlerimden biridir, DVDsini fırsat buldukça izlerim.

İlk film çekildikten sonra çıkan söylentilerde devam filminin Riddick yakalanmadan önceki hayatı üzerine olduğu şeklindeydi, daha sonra senaryo değişti mi, onu bilemem. İzleyip görücez.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben yillar once 1 kere izlemistim bu kadar detay hatirlayamadim filmden ama 2. filmin sonrasini anlattigindan eminim.

fazla gozukmediden demek istedigim adamda bisiler var anliyorsun yani o yaratiklarla falan tek basina kapisiyor ordan oraya atlayip duruyor ama adamin sirri nedir anlamiyorsun . ilk filmde tek ogrenebildigimiz adam geceleri goruyor ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...