FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Php-Nuke ile yaptığım bu sitede bilgi testi arkadaşlık hattı forum şiir fıkra ziyaretçi defteri vs... Aradığınız bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. Saygılarımla Buradan Buyrun Işık online [Bu mesaj FarklI-Kaydet tarafından 01 July 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 evet mükemmel bir nick ile karşı karşıyayız :D[hline] Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 dikkatinizden kaçmadığı için sizi kutlarım dostum iyi geceler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 PHP ile yaptığınız.. Hmm. Web site engine's code is Copyright © 2002 by PHP-Nuke. All Rights Reserved. PHP-Nuke is Free Software released under the GNU/GPL license.[hline] -ee Bu arada hız rekoru haberi hatalı, üye olamadım buradan söyleyim. O hıza ipv6 sayesinde değil ftcp ( Fast TCP ) sayesinde ulaşıldı.. Fast TCP ise, TCP protokolünün denetim-hata kontrol algoritmasında yapılan bir değişiklik sonucu bu hale geldi. [Bu mesaj ShARkY tarafından 01 July 2003 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 eheh[hline]www.gamerbug.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Hakkaten süfer olmush[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hız rekoru doğru hocam ben başkasının yalancısıyım:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Erutan, 01 July 2003 13:31 tarihinde demiş ki: Bizim forumlarda bir üstteki mesajı quote etmiyoruz, ya sizde? / Nefr teşekkür ederim güzel insan [Bu mesaj Nefr tarafından 01 July 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Abiii bana yardım et ya benim mailime Gelmedi aktivasyon kodumudur nedir Lamerstyle'ım ben Lütfen Maili [email protected] a yoneltirsen sevınrıım Hatta Meslek Öğrenci Antalya emailim [email protected] ama gitmiyo mail bu e mail sistemine [hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| [Bu mesaj Erutan tarafından 01 July 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: bkz. bir üstteki mesaj mynetden banlıyız hotmailden üye ol... [Bu mesaj Nefr tarafından 01 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yahoo? [email protected][hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: [bir üstteki... evet olur ..... [Bu mesaj Nefr tarafından 01 July 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yaptınızmı?[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 erutan tekrar üye olman gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 peki benım lamerstyle ı sildinizmi (umarım silmishinizdir)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 siliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 kalsın üye olduydum bilgi testi için ama bilgi testinde başka herşey ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 bu sitede bilgi testinden başka php-nuke ile ilgili download edebileceğiniz dosyalarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 arkadaşım hadi :)[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ya iyi güzelde siz benim adımı nerden biliyonuz ! üye olurken ad soyad dedi bende yazdım adınızı soyadınızı yanlış yazdınız diyor sonra bende attım bişi bu sefer eksik doldurdunuz diyor olmuyom test mest ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: kermit_frog, 01 July 2003 14:35 tarihinde demiş ki: ya iyi güzelde siz benim adımı nerden biliyonuz ! üye olurken ad soyad dedi bende yazdım adınızı soyadınızı yanlış yazdınız diyor sonra bende attım bişi bu sefer eksik doldurdunuz diyor olmuyom test mest ![hline] Sothi nuinqua Tsalarioth azuahzuhazuazuh[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ad soyad o kadarda onemli deil boş bırakabilirsin e mail adresi onemli size tavsiyem hotmailden bir email kullanın şifren oraya gelssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: FarklI-Kaydet, 01 July 2003 14:41 tarihinde demiş ki: ad soyad o kadarda onemli deil boş bırakabilirsin e mail adresi onemli size tavsiyem hotmailden bir email kullanın şifren oraya gelssin ABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ ya olmuyo silsene Su account'ı[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FarklI-Kaydet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 hangi accountu sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ya afedersın bu kadar salak bir üyelik sistemi olmaz olamaz!!! hiç bir üyelikte bu kadar takılmamıştım Lamérstylé olmadı Leymırstyle denedir olmadı Lamerstyle²ºº³ denedik olmadı yuh artık bu ne ya[hline]--------| . (= ..../_/ .. /| .(='o'=) ./. | ..| .. / ...| _/. . _.| --------| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar