Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Assadaki scripti bi turlu calıstıramadım yardım edermisiniz. [events xxx] On=@Click if () findid.i_rune_incognito.remove flags &~statf_criminal message [] elseif (0 == 2) acc.plvl.name Counselor elseif ( == 3) acc.plvl.name Seer elseif ( == 4) acc.plvl.name Game Master elseif ( == 5) acc.plvl.name Senior GM elseif ( == 6) acc.plvl.name Admin elseif ( == 7) acc.plvl.name Owner endif[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 staff eventi stafflara vermen gerekiyor sanırım bu eventi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bak bunu yapsin L30n J4d3: girsin spheretables'e L30n J4d3: orda on=@login var. .: teytey .: tmm L30n J4d3: orda stafflogin fln L30n J4d3: onu silsin L30n J4d3: src.evetns +xx L30n J4d3: yapsin L30n J4d3: tmmdir L30n J4d3: r r L30n J4d3: cik gir L30n J4d3: hehe kolay gelsin ;P[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eklemeyi unutmusum src.events -eski events ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 search yaparsan cevabını bulabilirsin.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 CAlısmıyor ! staff_login'e eklemesini biliyorum ama script calısmıyor. .events xxx yazdıgımda [7] cıkıyor ben 7 olan yerde plevel.name yazmasını istiyorum Plvl 7 = Owner [Owner] yazıcak yani.[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sphere eversion nedir acaba ? Edit: e [Bu mesaj sak_suka tarafından 19 Eylül 2004 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 55_i[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 var.tag.staffsayisi +1 //unvan ve gelis bildirimi ayarla if ( == 6) src.tag.staffunvan Admin var.tag.songelenplevel 6 elseif ( == 5) src.tag.staffunvan Developer var.tag.songelenplevel 5 elseif ( == 4) src.tag.staffunvan Gm var.tag.songelenplevel 4 elseif ( == 3) src.tag.staffunvan Seer var.tag.songelenplevel 3 elseif ( == 2) src.tag.staffunvan Counselor var.tag.songelenplevel 2 endif var.tag.songelen var.tag.songelenunvan sysmessage @87 Hosgeldin sysmessage @74 Online Durumu : > Staff ve Oyuncu. if (>7) && (>=) if (>1) && (>=) src.flags=|statf_nightsight src.fix ENDIF src.events -e_amount src.events -e_magearttir src.events -e_paralyze src.events +e_stf src.events +e_genel src.events +e_fixler src.events +e_freezetime src.events +t_disarm src.events +e_taming src.events +e_makemenu src.events +e_stun src.title Uo Benim Kullandigim Budur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 anlatmak istedigim bunu nasıl calısır hale getirebilirim .events xxx yazdıgımda ustumde [7] deilde [Owner] yazmasını istiyorum.. [events xxx] On=@Click if () findid.i_rune_incognito.remove flags &~statf_criminal message [] elseif (0 == 2) acc.plvl.name Counselor elseif ( == 3) acc.plvl.name Seer elseif ( == 4) acc.plvl.name Game Master elseif ( == 5) acc.plvl.name Senior GM elseif ( == 6) acc.plvl.name Admin elseif ( == 7) acc.plvl.name Owner endif[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [events staff] on=@dclick title Roxside Staff kills 0 fame 0 karma 0 on=@click //if (strmatch('','zuzu')) //message @651 [ The International Roxside Ball ] //message @651 Geleneksel Roxside Topu //message @250 Developer //return 1 if (strmatch('','ergun')) message @651 [ Roxside Staff ] message @28 Owner return 1 elif (=2) message @651 [ Roxside Staff ] message @195 Counselor return 1 elif (=3) message @651 [ Roxside Staff ] message @90 Seer return 1 elif (=4) message @651 [ Roxside Staff ] message @201 GameMaster return 1 elif (=5) message @651 [ Roxside Staff ] message @250 Developer return 1 elif (=6) message @651 [ Roxside Staff ] message @460 Admin return 1 elif (=7) message @651 [ Roxside Staff ] message @28 Owner return 1 else endif return 0 kills 0 fame 0 karma 0 bunu kullan bakalım .. yazıları değiştiremedim reklam gibi oldu biras idare edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 tag eklemeyi dene tag.accplvlname xxx gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 isim bombaymış şak_şuka lol[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yeri oldugunu sanmiyorum ozel msg atsan daha iyi olur. Konumuz Events xxx olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Hepinize cok tesekkurler pozitif arkadasımın yazdıgfı scriptten biraz yardım alarak problemimi cozdum..[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ne mutlu bana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 [ Staff] yazan yeri renkli yazdırıcam peki bunu nasıl yazabilirim? messageua 0480 0 0 1 denedim olmadı[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sak_suka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 mesela zebula ocaksa spell_say Staff[signature][hline]Nedir Bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 spell_say nedir? onla alakası yok demek istedigim uzerinde [ Staff] yazan yerin renkli olmasını istiyorum. messageua 0480,0,0,1 [ Staff] mesela boyle birsey. Denedim ama olmadı..[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 benimkini kullanıyorsan message @651 [ Roxside Staff ] message @28 Owner @28 renk kodudur oyna işte onla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cezair Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 seninkini kullanmıyorum kendiminkini kulanmak istiyorum..[signature][hline](>>>>>Cezair<<<<<) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 if (strmatch('','diablo')) sayua 077c,0,0,0 Owner else message Owner endif return 1 şeklinde kullanırsan sorunun kalmaz.. [Bu mesaj tayfunguler tarafından 19 Eylül 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar