Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Arkadaslar scp buldum bı kac sıteden notepad bıcımlı sındı ben bu yazıları kopyalıyıp notepade koyuyorum sora notepadın adını random kendımmı secıcem yoksa koymak zorunda oldugum bır ısım seklımı var anlatabıldım ınsallah yardımınızı beklıyorum(bu arada randon koydum fıresteed scpsı fln bı suru hayvan vardı notepadın ısmını hayvan yaptım fakat hayvanları add menude bulamıorum veya baska bır yolla cıkartamıyorum)?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
there Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Buraya Tıklayarak Arama Yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Biraz araştırırsan hepsini çok kolaylıkla bulup öğrenebilirsin. Bak hemen yukarda arama yazan yere tıklayarak bulabilirsin. İndirdiğin dosyaları sphere/scripts bölümüne koyucaksın. mesela binek.scp olarak.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 http://forum.paticik.com/post.php?id=89532&reply=1[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 add menüsünde bulamazsın zaten. Script'i direk scripts klasörüne atman yeterli olacaktır.Uzantısının *.scp olmasına dikkat et. Steed'i yada başka bir item'ı eklemek için item'in id'sini oyunda girmen gerekiyor. Örneğin steed script'inin içine gir bak bakalım. Şöyle bişey olması gerekir. [CHARDEF i_zart_steed] (atıyorum doğru olmayabilir girip bak) .add i_zart_steed yazacaksın oyun içinde. FAQ bölümüne bakmayı unutma birdaha.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bu ne yardımseverlik :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hehe saolun arkadaslar denıyem hemen cahılımde bu konularda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sindi hayvan.scp yaptım notepadın adını bak korax sındı sole bı hayvan var [CHARDEF c_steed] DEFNAME=c_m_darksteed NAME=Dark Steed SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ID=c_horse_tan CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass ICON=i_pet_horse_tan DESCRIPTION=Dark Steed SUBSECTION=Steed CATEGORY=Animals ON=@Create COLOR=0498 STR={1204 1205} DEX={1000 1001} INT={250 300} PARRYING={99.9 100.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={99.9 100.0} WRESTLING={99.0 100.0} TAMING=100.0 ANIMALLORE=100.0 KARMA=5000 FAME=5000 ben bunu cıkartmak ıcın .add c_steed yazmıcammı? yazıyorum ınvalıd bımlemle cartcurt dıor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 hmm buldum sorunumu galıba otekı scrıptlere bakınca mesela spherebımlemle.scp olarak gozukuo ama bu hayvan.scp.txt olarak gozukuo bunu nası txtden kurtarabılırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 aha buldum yardım eden herkeze tesekkurler scp olan dosyayı kopyalıorum ıcını deıstırıp kaydedıom oluo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar