Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Arkadaşlar elinde hazır mapi olan varsa bana yollaya bilirmi... ama britain map olmuyacak... YArdım ederseniz cok sevinirim simdiden yardımlarınız için tesekkurler.. Guzel bir map olursa cok ii olur server acmayı dusunuyom.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 böyle damdan düşme, kısa, fazla bilgi içermeyen bi istek le ve hele hele armut piş ağzıma düş mantıgı ile haraket edilerek mapi&scriptleri alıp ta açılan serverlardan gına geldi , açmasan pls?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Arkadaşim ben yardım istiyorum sadece mapi deişik apmak istiyorum dier scpleri ben ayarlaırm zaten merak etme sadece farklı bir map .... YArdim edenler yazı yazarsa sevinirim...[signature][hline]Bizim Orada Bir Meyhane Var.Tam Karşısında Mezarlık. Birgün Beni Arayacak Olursan, Ya Meyhanedeyim Yada Tam Karşısında... www.anexia.gen.tr Owner Okeanos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 pardon owner bey ama birşey sormak istiyorum britain map olmayacak demişsiniz ve scpler sorun değil ayarlarım demişsiniz de map yapmak ve hele hele bitmiş güzel bir map nekadar zahmetli yorucu ve sıkıcı bir iş biliyormusunuz? bunlar bir kenara server hakkında herhangi bir bilgi vermeden ve detaya inmeden sadece bana map yollayın server acıcam demenin burada abes oldugunu da bilmiyor musunuz? bu arada imzaya sonradan eklenen link bozuk database de sorun var gibi evet yardım etme gibi bir amacım bu topicte yok nedenide açık ciddiyet yok ve sıkıldım(k) bu işlerden[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Istiyorsan middle earth haritasini veririm ama region scp yi vermem oturup kendin uraşman gerek[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Arkadaşlar bakın ben bu map olayından anlamıyom acık soleyim.. Anlasam zaten bole bir topic acmam.. Birde bende biliyorum zor olduunu map yapmanın sadece yardım etmek isteyenlere soledim zaten yardım etmeyecekler yazı yazmalarına gerek yok.. Bu arada Ra_... O dediin mapi yollarsan cok memnun olurum.. Regionlada urasırız artık napalım :D Genede arkadaşlar yorum yaptıınız için saolun ama benim kotu bi niyetim yok sadece map yapmayı bilmiyorum.. O yüzden burada yardım istedim.. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Map yapmayı bilmiyorsun ama server açıyorsun, hımmm çok ilginç gerçekten. Ha bide scriptler hazır ama map hazır değil demek ? o da çok ilginç gerçekten. Bide imzana hemen Owner ....yazmışın.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Birde phpnuke olan sitenin themeni değiştir bozuk... bilmiyorsan söyle yardım edeyim...[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Brook o imzam onceen kalma daha onceki serverimda ownerdem scpler hazır demiyorum arkadaşım onları ben hallederim diorum sadece ben mapi farklı bir server acmak stiyorum sizinde yardımcı olmanızı istedim... Anlıyacaın scpler daha hazır deil sadece mapi deişik yapmak istiyorumm Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Orjinal map'in ismi britain değil Sosaria. Yukarda bulunan,scripting & shard adreslerine bir göz atsaydında,oradan bikaç siteyi araştırıp kendine hazır bi map indirseydin. Farklı bi sistem düşünmüyosan tek değişik olan map olur heralde. Açılan 956439765827828576 shard'dan sadece map'i ile farklı bi server nekadar ilgi çeker bilemiyorum.bazen açtığın shard'a player gözünde bi bakman gerekir.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 17:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Korax tesekkurler ama bişi soraca o sitelerde bulamaım ben bildiin varsa ole indirebileceim adres olarak yazarsan cok memnun olurum.. ayrıca farklı bi server acmayı dusunuyom ama suan nasıl olacaını karar veremedim sadece suan mape yuklendim harıl harıl arıyom bulamıyomm yaa :) YArdım edersen sevinirim... Genede saol!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSerial Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bence 1 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ney 1 Hafta ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bu shardların açılma olayı öyle bi raddeye geldiki,artık insanlar HEDEHÖDÖ SHARD diye açılan başlıklara göz atmaya bile girmiyor. Buraya bir göz at bakalım.Yoksa Uodev.de'yi dene açıksa.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Bak sana çok iyi bi map buldum. Hemen kaydet ve kullanmaya başla. Tık..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Brook Varya mukemmel komiksin bu arada mike sen bide burada verebilirmisin ?? Tekrar saol Mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 negüzel map'miş o öyle :-P[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 en kullanışlısı :)[signature][hline]aLacan çembere verecen kurşunu | rqm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Okeanos, 17 Eylül 2004 17:36 tarihinde demiş ki: Brook Varya mukemmel komiksin bu arada mike sen bide burada verebilirmisin ?? Tekrar saol Mike Ya bunu bile araştırmıyosun ne hazırcı bi insansın sen ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Ya Brook Bi yararın yok bari gereksiz yere yazı yazma!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Sende o zaman biraz araştır,ne yüzsün insanlar var şurda ya.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Okeanos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Brook haklısın senin gibi demi yuzsuz insanlar .... YAzma diyorum yardımcı olmucaksan sen yuzsuzluk yapıp gene yazıyosun nediyeyim işte seninde işin gucun yuzsuzluk heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar