-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Elimde soyle bir script var bir zamanlar patiden almıstım bunda ben spawnları koyduktan sonra bir functionla silmeyi yapmak istiyorum nasil yapabilirim bir fikri olan varmı.script soyle kısaltılmıs hali. [PLEVEL 6] spawnvendor resetspawns [FUNCTION resetspawns] NEWNPC=01a8 src.act.P=1 1 0 255 src.act.REGION.SECTORS RESTOCK SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE Dunya Uzerindeki Spawnlara Reset Atildi 20 dk icinde Tekrar Konulacaktir. src.act.REMOVE [FUNCTION spawnvendor] SERV.ALLCLIENTS SYSMESSAGE Dunya Uzerinde Vendor Spawnlari Yaratiliyor.Lag olacak //----Britain---------------------- newitem=i_spawnbit act.p=1468,1517,21 act.more=C_H_INNKEEPER act.morep=10,20,1 newitem=i_spawnbit act.p=1433,1593,21 act.more=C_H_CARPENTER_F act.morep=2,3,1 newitem=i_spawnbit act.p=1436,1593,21 act.more=C_H_ARCHITECT act.morep=2,3,1 [ITEMDEF i_spawnbit] ID=i_worldgem_bit NAME=Spawnpoint ON=@Create TYPE=34 ATTR=0B0 TIMER=2 ON=@Timer IF ==0 REMOVE ENDIF RETURN 0 [FUNCTION create_spawn] src.newITEM=01ea7 src.act.P=1 1 1 0 src.act.MORE= src.act.ATTR=0B0 sysmessage RETURN [FUNCTION move_spawn] P= UPDATE [FUNCTION push_timers] MOREP= TIMER=1[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bence daha kolayı var ne uğraşacan fonksiyonla filan chars klasörünü sil serveri kapat tekrar aç tertemiz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yaa ondan bahsetmiyorum şimdi mesela bir mezarı bu şekilde spawnladın çokda kullanışlı bence ondan sonra bu mezardaki spawnları silmek için sadece mezardaki.Ben bunu binek spawnlarına ayarlamayı düşünüyorum.Bunu bir kere axisle ayarlayıp devamlı kullanabilirsin. newitem=i_spawnbit act.p=2560,677,1 act.more=C_ettin act.morep=3,7,2 3=Minumum zaman 7=Maximum zaman 2=Maximum Distance Bide scriptle atmış oldugun spawnları silmeyi başarabilsen bence cok daha kullanışlı olabilir. .[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 19 Eylül 2004 18:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar