AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 oylesine yapmistim begendim koyayim dedim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Soz, Muzik: Iced Earth heh[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hmm seni kırmak istemem ama bence kötü benim baya çok çizimim var böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bence güzel durmuş sayfa üzerinde, sözleri okumadım o yüzden sözlerle alakalı olmuş mu bilemiyecem:) ben beğendim şahsen..[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 sarki sozunun yanina cizmemin esprisi soyle, sarki iced earth'un the dark saga albumunden. dark saga da bi concept album, spawn'in uzerine. eh o cizdigim de spawn :)[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 adam gibi çalışırsan... gelecek vaad edebilen bir çizimin var bence.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 güzel güzel...[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 gormek isterseniz uc-bes sketch atarim ortaya.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 istemezsek atmıycan mı? :) bu değildir hoca. at tabi.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ehu, rezil adamsin asas atma sakin burda benim sozum gecer dersen atmam valla :) neyse ozaman scanner'i acalim hemen...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bekledigim verimi alamadim scannerdan sinirlendim. oldugundan daha kotu ciktilar nedense neysecime bunnar bahane degil tabi. anatomi calisirken cikan uc bes cizittirik bu biraz daha iyi bunlar da karisik bunun hastasiyim neden bilmem bu adamin adi neydi? soyle de bitireyim pur dikkat dersi dinlerken...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 bishop'unkiler cok temiz cikmis, scannerdan dolayi mi acep.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 3. bacak o ayri bi$iy =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: AssassiN, 18 Eylül 2004 01:10 tarihinde demiş ki: bishop'unkiler cok temiz cikmis, scannerdan dolayi mi acep. Taradıklarınızı PS'de açıp brightness değerini %30-%40 arasına getirip sonra tekrar auto contrast yaparsanız beyaz kısımlar çok daha temiz görünecektir.[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay elma 18.09.2004'te Saat 22:59'da MSN'den demişki : abi şunu iyi kavradım ama elma aynı gece 23:23'te de demiş ki: abi bişi daha kavradım -- eheh akıllanmayacak walla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: AssassiN, 18 Eylül 2004 01:10 tarihinde demiş ki: bishop'unkiler cok temiz cikmis, scannerdan dolayi mi acep. hayatında görebilecegin en boktan scanner a sahibim[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bu çizimlerin aynı insandan aynı dönemde çıktığına inanmak zor :) ilki hoş diğerleri vasat ve vasataltı olmuş. hayırdır?[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ayni donem degil ilki dedigini 3 gun once cizdim ondan sonraki iki taneyi ondan 1 hafta once bir de yeni olan en sondaki, digerleri gecen seneden...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: kavel, 19 Eylül 2004 15:47 tarihinde demiş ki: Taradıklarınızı PS'de açıp brightness değerini %30-%40 arasına getirip sonra tekrar auto contrast yaparsanız beyaz kısımlar çok daha temiz görünecektir. sunu bir deniyeyim.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar