xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Selam, Yazilim muh. ogrencisiyim, 3. sinif bitti son sinifa geciyorum. Yurtdisi yuksek lisans programlarina bakarken boyle bir ayrinti gozume ilisti. Yuksek lisansimi yine kendi alanimda yapmak istiyorum. Bu fark nedir biraz ayrintilandirabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 research tezli thought tezsiz diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Tek farki o mu? Yani ikisinde de ders alip veriyorsun derslerini, research yapmiyorsun hep researchte dim?i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 thought ne be, ben dusunucem sadece mi diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 taught ta öğretim ön plandadır, research de araştırma. bi konuda bilgi birikimin iyiyse araştırma temelli bir master istiyorsan research seçersin, zamanının çoğu researchle geçer. taught da ise research e ayırdığın vakit daha dardır, taught elementlere daha fazla zaman ayırırsın. dip not ingilteredeki MRes programları YÖK tarafından tanınmıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Evet master of research sadece ingiltere ve irlandada varmis. Bizim klasik master taught master oluyor o zaman, tesekkurler :) Ayrinti http://en.wikipedia.org/wiki/Master_of_Research Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar