Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Malum beni kedi çiftleşiyor devamlı yaklasık bi 10 tane yavru geçicek elimize.ve sahiplendirmek istiyorum onları hani 1-2 yakınımıza söz verdik ama onun harici belki bi tane ben alıcam.ama geriye çok yavru kalıyor.dişi kedinin sahibide 1-2 yere söz vermiş yani bi 5-6 civarı yavru kalıcak. hani böyle bi isteği olan varsa bana ulaşın 2 kiloluk royal canin hediye ederseniz yavru veririm.tabi iyi bakacak birine istanbul içi iyidr bi kedi haftaya doguruyor tahminen.1.5 ayda emzirme.diğer kedide taze hamile.anca işte dursun topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 anne baba foto pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 pati albümde benimkinin resmi vardı da annelerin resmini gördüğümde çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Selam, Duruma gore birini ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tamamdır.yavrular dogdugu zaman istiyen arkadaşları bilgilendircem.o zaman hala istiyorlarsa sahiplendiririm yavuların resimleri falanda koyarım buraya hani eve hayvan almak basit bişi olmadıgından anca 1-2 kişi almak istedi ki onlarda tam kesin değil. benim kediyi gören kedi almak istiyor bide ahha.yani scottishler arasında güzellerinden bir kedi.anne kedilerde kırma falan değil.fakat yavrular kısmet ne olur ha ama petshoplarda genelde dandirikleri bile 600-700 e satıyorlar en kötü scottish istiyenler için iyi bir fırsat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 scottish yavruları diyince iskoc pilicler gorucez sandım. fesatlık bende pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Erkek chincilla var bende de bulamadık bi türlü bulamadık bi dişi çiftleştirmek için. Sahiplenebilirim 1 tanesini,iyi bakılıcağına emin olabilirsin tabiki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 benim kedimin tam sakinleştiği şu dönemde evde yeni bir kediye nasıl yaklaşacağını bilmiyorum. çok istiyorum yeni bir yavru edinmek, en azından benimkine biraz annelik ruhu aşılayabilmek için o yüzden bende talip olabilirim yavrulardan birine yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 şuan di ve lyvanna öncelikli.ben yavruların resimleri koyucam buraya doğduklarında.eğer o zaman hala istemiyor iseler sonraki arkadaşlardan iyi bakıcak birine verilir babayı hatırlayalım.annede bunun ufak kafalısı fds Red said: sinirli resmi.daha sevimlileri varda bilgisayara atamadım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 bu da bana gelecek olan chinchilla http://i.imgur.com/enmFq.jpg http://i.imgur.com/kNqbD.jpg http://i.imgur.com/IWFET.jpg gri gri çok tatlı olcaklar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 istanbula gelip alınsa olur mu kaldı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Red, özel mesajlarına bakar mısın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ya unuttum ben öm okumustum.hatta 3-4 tane daha geldi yani 20 tane yavru doğarsa anca talepleri karşılayabilirim :) doğarsa maks 5-6 yavru doğar.onlarda şimdilik kapıldı.şu ara olcak doğum eğer 1.5 2 ay sonra elde yavur kalırsa tek tek söylicem size :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 aboo 6 yavru 3 ölü 3ü sonradan öldü.kısca öldü a.k diyebiliriz yazık oldu.anne kedi depresyonda oldugu için falan emziremedi sıkıntı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 hadi yaa basınız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar