Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bi kadın yıldızlara bakarken hamile kalmış neden? oooğluuuuuuuum çünküüüü yıldız kaymışşşs kayışşş yani şişş kayışş ekirirkiriri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 llama gs li batista mı lan ona mı benzettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Polyushka said: ramses çok yakışıklı Sağol canım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 barnacle said: aa benim toplarım hakkında konuşulmamış işte bir 0ne etkisi daha,yoksa bu benim toplarım yorumu gayet sansasyonel olabilirdi normal şartlar altında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bu espriler üstüne forum çöktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cerebden cinsel içerikli kaptan obvious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 aaa aklımın ucundan bile geçmemişti halbuki! =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cerebralis said: üzgünüz oneyle aynı sayfada resminin olması kolay değil,alışın bu duruma. oneyle he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 he valla sfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yılların 0ne'sini "oneyle" yaptın ya, hll olsn örtmn hnm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Vingthor said: bi kadın yıldızlara bakarken hamile kalmış neden? oooğluuuuuuuum çünküüüü yıldız kaymışşşs kayışşş yani şişş kayışş ekirirkiriri şişe desene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 0neyle 0nesi aynı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 one ile= oneyle bana şimdi nlattırmayın alırım ekdersimi. 1=one değil diye kendin dediydindi bi ara bak ansıl dikkate almışım.o ne? ise dediğin gibi gayet de doğru kaynaştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 0ne said: yılların 0ne'sini "oneyle" yaptın ya, hll olsn örtmn hnm. ayrıca hani kök ek falan var biliyomusun türkçede yılların onesine saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 typo'ya typo'yla karşılık verdim orda ki, belki anlayabilirsin diye, nick bile olsa özel isimdir ve "0ne'yle" gibi bişey yazman gerekirdi. yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 cerebralis said: one ile= oneyle bana şimdi nlattırmayın alırım ekdersimi. 1=one değil diye kendin dediydindi bi ara bak ansıl dikkate almışım.o ne? ise dediğin gibi gayet de doğru kaynaştırmışım. ben şahitim aynen böyle dedi van değil o ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 matematikten sonra bide bu çıktı başımıza,yarın türkçe dersi almaya da başlıycam.diplomamı da geri vericem istifa edicem.daha türkçedeki kesme işaretini özel isimlerde kullanamazken ingilizce öğretmeyi vicdanıma sığdıramam! bakaım öğrenmiş miyim? Türkçe'de beni kesme işaretiyle tanıştırdığın için minnettarım sana 0ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bişey değil evet llama aynen öyle demiştim, van değil one demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ayrıca typo yaptım diye üzme kendini (herne kadar bilerek yaptım desen de) orda hata yok tamlama yapmışsın rahat uyu sdfghjklş yılların onesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ya konu takım elbiseden girdi, typo dan çıktı, arkadaşlar kıyafete yorum yapalım. LÜT FEN... olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 olmuş olmuş,biri havluyu yerden alsın=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ne havlusu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 RamsesII said: llama gs li batista mı lan ona mı benzettin :D yok. Dexter dizisinde ki Angel Batistaya evet benziyorsun resim koymaya kasamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ben onu bile yazamadım daha önce demiştim çavuş batista diye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kıyafet olmuşta çocuk olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar