Cystein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Gordum gordum... Çıplak koyarsam alırım gibi. Memem de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Erkeksen yalan o iş. Çirkinlik seviyen farketmiyor, kız olman lazım. Her türlü hiti veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 niye fede kız mı şimdi ne demek istiyosun sdf o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Fede baska bir kategori. Karşılaştırmamız bile sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Bilmiyorum fedenin durumunu istisnadır. ben 100% koşunu bildirdim. if [Usersex] is Female hit = hit*100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ciddi algılanmasın ama kız fotosuna hit veren siz erkek fotosuna yorum yapmayan siz sonra hit almıyoruz diye üzülen siz.. ben de bunu anlamıyorum :( şimdiye kadar koyulan bütün resimlere kız erkek demeden yorum yaptım ben. ya siz? :) gülücük koyıyım çok ciddi sanılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Jakopy said: Ve soru isaretleri olusuyorduu bile :S sizi bi an için bile olsa yanılttıysam özür diler, hayatta mutluluklar dilerim. eğer bi an için yanıltmadıysam ve başkası yanılttıysa yine hayatta mutluluklar dilerim. teach me your best english. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 /one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 of diğer ekanta geçmeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Fede o çizgili gömleği ve yarım yamalak bileğe kadar kıvrılmış kamyoncu tarzıyla, adeta Rus gelinlerin vize sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Teach me the you best English degil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa said: ciddi algılanmasın ama kız fotosuna hit veren siz erkek fotosuna yorum yapmayan siz sonra hit almıyoruz diye üzülen siz.. ben de bunu anlamıyorum :( şimdiye kadar koyulan bütün resimlere kız erkek demeden yorum yaptım ben. ya siz? :) gülücük koyıyım çok ciddi sanılmasın çok şirin gülücüğün ablacım. allah bozmasın. ben adama koşulu veriyorum diyorum sen üzülüyorsun diyorsun, neden üzüleyim heh? kim napsin benim 90 kilo, kıllı göbeğimi. ilgi alanı diye bir gerçek var ya, erkeklerin ortak ilgi alanı: kızlar. sen çok komik, çok güzel, çok çirkin, çok ilginç olduğun için değil, bizim ilgi alanımızda olduğun için alıyorsun o ilgiyi. alan memnun veren memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 herkes memnunsa sıkıntı yok o zaman. eyvallah ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 başkasına gösterdiğim ilgi sadece benim gösterdiğim ilgi olmalı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 olmadı react. try again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa said: ciddi algılanmasın ama kız fotosuna hit veren siz erkek fotosuna yorum yapmayan siz sonra hit almıyoruz diye üzülen siz.. ben de bunu anlamıyorum :( ne üzülcem be erkekden hit almadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Erkekten hit almak derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o standinge bir hit kaç cent? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Dün gece Atatürk Havalimanı. De-Icing sırasında bir arkadaşın kareleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ahaha vingthor once heyecan yapmis sonra rage e girmis. sgdhdhdjdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 erkeklerden hit almayınca kendini duvara vuran var mıdır aramızda? bana hit vereni ben vururum duvara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 0ne said: acaba yakışırmı diye ufak bi sakal denemesi yaptım na buda sakalsız hali nabıyım lan, a'mı diyim b'mi diyim ilk resimde yaş 30 ikinci de 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Masakari said: Erkekten hit almak derken ? ne bileyim vurdurmadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 O_o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar