Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Size küçükken mahallede okulda sana ne lan sen onun avukatı mısın falan diyen olmadı mı arkadaş. Nasıl bir iştir bu ya adam gelir kendisini savunur size ne? Eminim onda tüm foruma cevap vermeye yetecek kadar pony ve anime görseli vardır zaten merak etmeyin siz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ponies <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 lan savuncak bişi söylemiyosun ki adama savunmaya değer bişey olsun geleyim savunayım. dalga geçtiğinizi veya laf soktuğunuzu sanıyosunuz. devam ettiriyosunuz falan baya zavallı görünüyo. baydı artık her xun postu altında kıçını tutarak yazılmış cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 haters gonna hate bu durum içindi değil mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 genel olarak milletin tutumundan şikayetçisin yani öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 noluyo lan?! bi yorum yapmıştım ortalık birbirine girmiş. sdfgdfsg. gidin işinize bakın olm. çalışmıyosanız da ders falan yapın ne biliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 finaller bitti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 o zaman dışarı çık. bak kar her taraf. yuvarlan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 "İlkokul çocuklarının eline forum verseler ne olur"'u mu simule ediyonuz? Hiç fak mak vermiyorum ayaklarına yatmayın "KİMDEN ÖTÜRÜ SENDEN Mİ BENDEN Mİ" skalasında bir kavgaya girişmişsiniz resmen mahalle forumcuları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 izmir kar yok :( hava fıstık gibi çıkarım bi iki saate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 siz burada kavga ederken şu an dünyada kaç çift sevişiyor lan haberiniz var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 konunun ne olduğunu hatırlamaya çalışıyorum ama bir yandan da bir öbek kod yazmalıyım.. hadi bu adam işine dönsün bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 lemuria said: konunun ne olduğunu hatırlamaya çalışıyorum ama bir yandan da bir öbek kod yazmalıyım.. hadi bu adam işine dönsün bakalım. konu seinfeld zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ginaly said: siz burada kavga ederken şu an dünyada kaç çift sevişiyor lan haberiniz var mı. ben bi yandan asılarak kompanse ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 olduğu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sonuçta hepsi seks yani oda bi sekslik çeşidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ginaly said: siz burada kavga ederken şu an dünyada kaç çift sevişiyor lan haberiniz var mı. hadi sayalım. ben sevişmiyorum kaç tane kaldı geriye vingtor da şizofren değilse eğer çift olmadığı için o da sayılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 teknik olarak çift olmadığını düşünürsek, sen zaten ortalamayı etkilemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 onu hesaba kattım çiftim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 berjerle sevişirsem sayılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vingthorun sevgilisi var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet berjer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ebony çekyat denedim olmuyor. deri berjerin tadı bambaşka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 herkesin sınavları, projeleri, acil işleri var heralde. ben öyle durumlarda bu kadar yükleniyorum. herkese laf yetiştiriyorum. maksat procrastination. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahahah berjer de çok ilginç bir kelimedir. söylemesi hayli zor. ama sanırım eş olarak gideri yüksek hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar