Llama Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Dartanian said: Abi en son ve tek buluşmamızda bi kızla geldin çok ciddi ilişkimiz var diyip duruyodu sdsafsadasfasd la onla ciddiydik valla billa hem tolga derken diğer tolgayı kast ettim yahu : ) çanakkalede olanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tyrannus said: abi onların üstünde bir şey olmuyor ve çok çok kirli sürtükler oluyolar genelde. Abi tamam uzatma, ergenlik döneminde olur böyle şeyler. Büyüyünce geçer. Ağlıyor sonra çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 küheylan said: Tyrannus said: ORCON TANIMADIGIN KIZLARA BAKIP NIYE HEYCANLANIYOSUN ORCON pr0n niye izliyorsun Taylan sen. Ordaki kadınlar seni heyecanlandırmıyor mu? yemin ederim bunu dicektim benden cok yaşıcaksın. sonra muhattao oklmıym bu heyecanlı ortamda bu toylonla diye vazgeçtim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 0ne said: küheylan said: ulan kaç sayfadır ilk defa bir hatun hakkında yorum yaptım o da evli çıktı iyi mi. iki yıl sonra da bi hatundan hoşlanmıştım 4 yıllık ilişkisi varmış. hayvan karı 20 yaşındasın 4 yıllık ilişki ne lan. çok doluyum be. hacı gelecekten falan mı geldin bak öyleyse bana önümüzdeki haftanın sayısal sonuclarını versene ya 12 23 24 36 41 47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Tyrannus said: ITT: corporate bitchez En iyi yorum gene taylandan gelmis. /clap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 pm atsaydın keşke şimdi herkes bilicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 escape said: küheylan said: Tyrannus said: ORCON TANIMADIGIN KIZLARA BAKIP NIYE HEYCANLANIYOSUN ORCON pr0n niye izliyorsun Taylan sen. Ordaki kadınlar seni heyecanlandırmıyor mu? yemin ederim bunu dicektim benden cok yaşıcaksın. sonra muhattao oklmıym bu heyecanlı ortamda bu toylonla diye vazgeçtim sdfs ahah adam ciddi heyecan yapmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 cihant said: Llama said: küheylan said: aa bak sağdaki iyiymiş. 2 aylık evli KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL ATMAYACAZ MI!!! diyenler için bi sorun olacağını sanmam aynı mevzu geçen bi ortamda konuşuluyodu biri cıktı bu lafı dedi dövüyolardı az kalsın, heryerde demeyelim bence bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 tek elle yazmış pronu görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 cihant said: Llama said: küheylan said: aa bak sağdaki iyiymiş. 2 aylık evli KALEDE KALECİ VAR DİYE GOL ATMAYACAZ MI!!! diyenler için bi sorun olacağını sanmam ARMUTUN SAPINI KOPARIN YİYİN HELAL TEAM !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ahahah lan ne heyecan yapıcam adamlar ottan boktan sebeplerle geliyolar bana. kız fotoları bitti bana sarmaya başladılar şimdi. dağılın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://medya.zaman.com.tr/2007/02/26/m-bosanma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 2 aylık erken de evli olupda gözü fırıl fırıl dönen çok insan biliyorum / kadin / erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 20 sayfa daha gideri var önümüzdeki 1 saat içinde helal llama Şu işyerindeki arkadaş işten ayrılsın o gelirken bende gelicem bi ara izmire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 barnacle said: http://medya.zaman.com.tr/2007/02/26/m-bosanma.jpg peki nedir bu artıştaki neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 lama gibi 2-3 kişi daha olsa bu forumda sabahlar olmaz of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kalecilerin performansı düşmüş, golcüler saldırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kızılın resimlerini için nereye tıklıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://forum.paticik.com/login.php?62,logout=1 yapılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 kalbimi kırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 küheylan said: http://forum.paticik.com/login.php?62,logout=1 yapılmıştı banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 hımm düşündümde bi hatun fotosu 10 sayfa prim yapıyorsa patide yaklaşık 300 sayfa albüm topağında epi topu 30 kız mı var yarısını da llama gibi çevreden hatunlar desek 5 i falan da fake yada banlanmıştır 10 tanecik kızımız var patide , dikkatli davranalım küstürmeyelim hatta teşvik edelim foto koysunlar forum şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 10 tane mi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 ehü o kadar muhendisin arasında 10 tane kız var denmez tabi salaklık bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bakmıyodum çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar