küheylan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Taylan biLaderim sen bakma, bence gayet başarılı. Aslında o da beğendi ama çaktırmıyor. HAHAHAHA ÇOK KÖTÜ OLM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 prensesim olm ben. hala prensesim. saçıma bakan kör oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ahahahahahahahahahahahahaha tyaaa jkshagfjvh;sdellerimuyustu yazmuyorumaaajhfcgkdhfgalj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 taylan bebeyim sorun sende degil sorun bihihihhahahahahbiyikta valla sen kutur kutursun kdshgfsdkjbcvdkls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cog guzelim coggg =)) http://i.imgur.com/894gJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 OUUUUU OUUUU YANAKLARINI YIRIM AHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Tim en tatlı, en kawai. Yanaklara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 di said: cog guzelim coggg =)) http://i.imgur.com/894gJ.jpg Oooo tim foto koymuşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi sen meyhane işletsene. tam meyhane sahibi tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 barnacle said: abi sen meyhane işletsene. tam meyhane sahibi tipi var ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Çiğ köfte yapmayı öğrendim, çok da güzel oldu. Seven varsa beklerim Isparta'ya. http://i.imgur.com/JOGp4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 olm gece gece varya çok pis beddua aldın söyliyim hele su an karnı ac ve buzdolabında yiyebileceği güzel bişey olmayanlar icin. olsa simdi ciğ köfte, sarsan marulun arasına offf ulan off. işallah cok acıdır o köfteler hem yerken yanasın hemde ehuhjhgdf anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 valla herşey tam kıvamında idi, çıkışı da sıkıntı yarattı azcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 mermicimek köftesini cip köfte sanıyosan bence cık git konusma pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ulan yanlış şey yemişiz iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 mercimek gibi ama uzaktan cigköfteyi de andırıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yok abi çiğ köfte, etli, isotlu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cok canım cekti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 abi zaten uzun zamandır etli yiyemiyordum satılmadığı için, dün yaptık işte gerçekten çok güzel oldu. kız biraz iyi biliyormuş yapmasını. Bir de ben olmadığım bi gün yapmışlar, yanlış bulgur kullandıklarından baya kötü olmuş, ama dün cidden başarılı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 motorda bi sorun var mı,ben cesaret edemedim hiç etli yemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şuan için kimseden şikayet gelmedi. Kızlar söylemez gerçi sıkıntı olsa da ama bizim evde kişi başı en az 25 tane yendi, kimsede sıkıntı yok. bir de bunun özel tepsisi var ya, onsuz yaptık. ona rağmen iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Rengi itibariyle çok softcore duruyor o köfteler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 küheylan said: Çiğ köfte yapmayı öğrendim, çok da güzel oldu. Seven varsa beklerim Isparta'ya. http://i.imgur.com/JOGp4.jpg rakı çiğ köfte yaptım az önce allaha şükür, canım çekmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 http://i.imgur.com/MbMF3.png yorgun uyandım ıslanarak yoruldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bayhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar