BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 July gibi bir efsane huk a saka bile yapti neresi soguk adamlarin :) Bitirisleri butun turnuvaya bedeldi. Guzel turnuva guzel maclar bir streamde 80k izleyici. GG
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 _Spartacus_ said: 17.500 dolar falan ediyor. 100.000 İsveç parası o :D Bi an dolara inandım :D
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BoRaA said: July gibi bir efsane huk a saka bile yapti neresi soguk adamlarin :) Bitirisleri butun turnuvaya bedeldi. Guzel turnuva guzel maclar bir streamde 80k izleyici. GG Sanırsam arkadaş Moon için dedi.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ilk son kanadalı olur buda sc2 nin.grr gibi
yildirimokur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 4 lingin bi işe yaramıyacağını düşünüyorsan, tartışılcak bi şey yok demektir.
Oymanq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Finali bilmem ama huk yarı finalde çeyrek finalde gruplarda inanılmaz maçlar oynayarak sonuna kadar bu şampiyonluğu hak etti. Karşısına bomber gelse kazanabilirmiydi bilmiyorum ama bence bu adam bu şampiyonluğu haketti. Gz Huk.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yildirimokur said: 4 lingin bi işe yaramıyacağını düşünüyorsan, tartışılcak bi şey yok demektir.... HuK röportajı var: http://svtplay.se/v/2243546/e-sport__dreamhack
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Aelfric said: Saldırmak en kötü karardı orada emin olabilirsin. normal şartlarda olsa ben de derim saldırmak kötü karardı diye ama eşek gibi büyük haritada 6 pool yaptıysan gireceksin abi içeri, 2-3 allah ne verdiyse öldüreceksin probe. gerekirse 2 tane pylon attıracaksın o adama, o pylonlar bitene kadar lingleri göstereceksin kapının ucunda. ha yapamadın? delikanlı gibi çıkacaksın işte. huk apaçi gibi direkt exp almasa bu kadar daha uzar mıydı bu oyun? nasıl bir geçiş yapabilirsin patlak 6 pooldan sonra? ancak bol ling basıp düşük drone sayısıyla bi exp alır, malumu geciktirirsin işte. gerçi mainde gazını da göremedim huk'ın ama çok fark yaratmaz. aksini iddia eden 1 saat sonra gelsin bnete.
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 inyourmind said: BoRaA said: July gibi bir efsane huk a saka bile yapti neresi soguk adamlarin :) Bitirisleri butun turnuvaya bedeldi. Guzel turnuva guzel maclar bir streamde 80k izleyici. GG Sanırsam arkadaş Moon için dedi. Arkadasin yesin seni . July yapti July ilk onu cagirdilar ya ne moonu :D
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Oymanq said: Finali bilmem ama huk yarı finalde çeyrek finalde gruplarda inanılmaz maçlar oynayarak sonuna kadar bu şampiyonluğu hak etti. Karşısına bomber gelse kazanabilirmiydi bilmiyorum ama bence bu adam bu şampiyonluğu haketti. Gz Huk. Boşuna demiyorum abi adam hukkıyla aldı !
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 @Bora bu posttan sonra mesajlar sakat cümlelere gidiyor gibi geldi :D
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 BoRaA said: inyourmind said: BoRaA said: July gibi bir efsane huk a saka bile yapti neresi soguk adamlarin :) Bitirisleri butun turnuvaya bedeldi. Guzel turnuva guzel maclar bir streamde 80k izleyici. GG Sanırsam arkadaş Moon için dedi. Arkadasin yesin seni . July yapti July ilk onu cagirdilar ya ne moonu :D Moon ve Bomber için soğuk dedim, July şişmanların sempatikliğini tescilledi.
BoRaA Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Ayip ediyosun dostum senin gibi adama sakat cumle kurarmiyim :)
inyourmind Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Di mi yaa kardeş kardeş konuşuyoruz burada :D
Tyrannus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 inyourmind said: ADAM HUKKIYLA ALDI ! ASDSDF
Bursat Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 inyourmind said: Oymanq said: Finali bilmem ama huk yarı finalde çeyrek finalde gruplarda inanılmaz maçlar oynayarak sonuna kadar bu şampiyonluğu hak etti. Karşısına bomber gelse kazanabilirmiydi bilmiyorum ama bence bu adam bu şampiyonluğu haketti. Gz Huk. Boşuna demiyorum abi adam hukkıyla aldı ! Huk oturdu bu söz :D
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 roportajlar var baya dreamhack 2011 summer için (grubby, idra, dimaga, white-ra, huk vs.) guzel bi sayfa http://www.youtube.com/user/GameluxNL
huun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 grubby niye başarılı olamıyormuş bahsediyor mu o konudan? sleeep'e anlatırım, anlar herhalde ondan sonra.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Dreamhack'te başarılı oldu diyebiliriz.
civicuva Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 dreamhack'e bak, gsl'den daha fazla ilgi gordu forumda.. :D
Aelfric Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 huun said: Aelfric said: Saldırmak en kötü karardı orada emin olabilirsin. normal şartlarda olsa ben de derim saldırmak kötü karardı diye ama eşek gibi büyük haritada 6 pool yaptıysan gireceksin abi içeri, 2-3 allah ne verdiyse öldüreceksin probe. gerekirse 2 tane pylon attıracaksın o adama, o pylonlar bitene kadar lingleri göstereceksin kapının ucunda. ha yapamadın? delikanlı gibi çıkacaksın işte. huk apaçi gibi direkt exp almasa bu kadar daha uzar mıydı bu oyun? nasıl bir geçiş yapabilirsin patlak 6 pooldan sonra? ancak bol ling basıp düşük drone sayısıyla bi exp alır, malumu geciktirirsin işte. gerçi mainde gazını da göremedim huk'ın ama çok fark yaratmaz. aksini iddia eden 1 saat sonra gelsin bnete. Adam içeri giremeyecekti niye saldırsın ki? 1 pylon karşılığında lingleri kaybetmek 6 pooldayken çok saçma taktik tutmadı zaten orada moon da biliyordu moonun şanssızlığı hukun hemen scout edebilmesi oldu sağ tarafta çıktığı için huk daha 6poolu gördüğü anda bitmişti oyun zaten çok erken yakaladı çünkü. Ha moon denedi birşeyler tutmayınca oyunda birşeyler oluyormuş gibi gözüktü işte.
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 huun said: grubby niye başarılı olamıyormuş bahsediyor mu o konudan? sleeep'e anlatırım, anlar herhalde ondan sonra. ehueuheh Grubby ; 0-2 vs Sase 2-0 vs merz 0-2 vs IdrA 2-0 vs Kas 2-1 vs nAama on numara gruplarda oynamış herkesten geç başladı oyuna şuan gayet eu prolarıyla çatır çatır kapışıyor katettiği yoldan memnunum ben yakında gruptan çıkar moon gibi finale kalır , hatta Moon vs Grubby finali oynarken de sen tabi izlemezsin artık sc2yi çoktan bırakmış olursun Sims falan oynarsın isyan edip (:P) ps: zaten grubby oyuna başlarken ki ilk röportajında demişti soru ; baya geç kaldınız birçok w3çü bwci fazlasıyla erken geçti sc2ye, kastı onlara yetişebilceğinizi düşünüyor musunuz ? grubster: tabi ki sadece 6 ay lazım bana ondan sonra eu daki herhangi bir turnuvada şampiyonluğa oynayan favori oyunculardan olucam.
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 En çok MC'nin kaybettiğine sevindim, sonra Huk'un kazandığına. Go HUK!
Öne çıkan mesajlar