nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 herkese şiddetle tavsiye ederim.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nerde bulabiliriz ?[signature][hline]baktım olmaz seyre daldım,anılardan bir tomardım çok yoruldum,çok daraldım,penceremden gir içeri E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
cmrownz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 haşlanmış şarap sosuyla bulanmış güzel tadlı ve ayrica soya sosu dökülmüş küçük yoğurulmuş SUŞİ parcacıklarıyla zenginleştirilmiş üstüne de ÇİNANKO LAMPASI dogranmış kokteyli de ben tavsiye ederim[signature][hline] say my name sun shines through the rain , a whole life so lonely
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olmaz makine bozulur. Dur tarif vereyim: bi miktar sıvı yağ bi miktar tereyağı tuz jalapeno sosu bunları tencereye koy mısırlar patlayana kadar ısıt. duman dedektörü varsa kapat çok duman çıkar. Tencereyi annen görmeden temizle yoksa sopa yersin.:-p[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 jalapeno nedir abi ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 güney amerikada yetişen çok çok acı bir yeşil biber.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mazoşist misin ?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
wraog Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bu Janapeloyu felan bilmiyorum ama size birşey sormak istiyorum. Hani mısırı normalde sıvı yağ ile patlatıyoruz ya.Onun yerine tereyağı koysam nasıl olur?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Alexi: yoo, sanırım genetik bi olay çünkü babam da pek çok biberi hiç tınmadan yer tabascoyu özellikle sever. Uzun uğraşlar sonucu düzgün ve eşit yağlanmış patlamış mısır için mısır tanelerinin patlamadan önce erimiş tereyağıyla iyice çalkalanması gerektiği sonucuna vardım. P.S. Şekerli patlamış mısır yapmaya çalışmayın tencere kullanılmaz hale geliyor. edit: bol miktarda ekleme[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 18 Eylül 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 mmm acıbiber ghhlkr vshhppt....... *!annesi gazianteplidir*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: wraog, 18 Eylül 2004 18:18 tarihinde demiş ki: Bu Janapeloyu felan bilmiyorum ama size birşey sormak istiyorum. Hani mısırı normalde sıvı yağ ile patlatıyoruz ya.Onun yerine tereyağı koysam nasıl olur? biraz daha vıcık vıcık oluyor ama ben daja çok sevdim hattaki onla alakalımı bilmem ama hiç yanmadan tek bir patlamamış tanecik bile kalmadı tereyağı ile denediğimde. Ama işte ağır olabilir fazla koyma[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 18 Eylül 2004 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
wraog Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 En kısa sürede deneyeceğim :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 en guzeli misir patlatma makinesinde patlatip ustune azcik sicak yag dokmek bolda tuz ne ole jalahede sosu falan[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abi ne kasıyorsun pul biber varken ve su da katarsanız harika oluyor patlamış mısır üzerine karabiber tuz *chomp chomp*[signature][hline]hö?
arcane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben de yakın bişi soriim jalapeno sosu nereden alabilirim, burger king deki acı sos ile aynı olsun istiyorum daha doğrusu, ona en yakın piyasaki mamül nedir ?[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 jalakhgtryvfsdlşky nedir ya? *dili dönmez, utanır*:)[signature][hline]I have no options left again.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 acısso nun jalapeno sosu var. param var diyosan kühne de alabilirsin. tereyağı diil de tuza doymuş su ile yapılabilinir patlamış mısır. hatta hiç yağ kullanmadan sacda da yapılabilinir. böylece yağsız elde ettiğimiz mısırın üstüne erittiimiz arzuya göre şekerli tereyağını dökerek tereyağlı patlamış mısır yiyebülürük.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 adam gibi yeyin şu mısırı...[signature][hline]Game experience may change during online play...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ehaheh eternal noktayı koymuş[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
kinetica Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 konudan biraz uzaklaşıcam ama dayanamadım anlatıcam. lise 1 deyken (3 yıl önce), okuldan gelince kapıdan girdiğim gibi pc yi acıyorum, sonra üstümü değiştirip ocaga mısır koyuyorum. bu sürede pc anca acılmıs oluyor, mısırlar ocakta usul usul patlarken bende cs serverlarına giriyorum. bu rutin hergün devam ediyor, evde kimse olmadıgı için ve hem cabuk hem de oyun oynarken aralıklarla yiyebildigim icin bir sene boyunca her gün mısır yedim ve 10 kilo aldım. yanına da kola tabi. sadede gelirsem, ben bir gün yine böyle "bir an önce cs oyniyim" telaşıyla hızlı hızlı ocaga mısır koyarken tencerenin kapagını kapamayı unutmusum... neyse gittim serverlara girdim, el dönene kadar (poker mi lan bu) gidip mısırları koyayım dedim. kosarak mutfaga girmemle kayıp düşmem bir oldu. "bu ne la?" diye bi süre kendime gelmeye calıstım. kapagı koymamısım. bütün mısırlar patladıkça mutfagın her yerine homojen bir şekilde yayılmış. elle yaysanız böyle olmaz. ocaga yakın mesafede yaglar yere sıcramıs, çorap fayansa yapışıyor. o gün cs oynamak yerine annem gelmeden mutfak temizlemekle geçti bütün aksam. uzun lafın kısası acele işe şeytan karısır. gibi yüzeysel bir sonuc cıkarabiliriz:D bu arada nightstalker'ın 160cm boyunda ve 110 kilo agırlıgında biri olarak tahmin ediyorum çünkü mısır konusunda bu ustalıga ulasmanın bedeli göbektir:D :D :D ciddiye alma sakın anladım demek istediğimi, sövgü gibi görünen övgü:)
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Eylül 2004 18:10 tarihinde demiş ki: Mazoşist misin ? mauhua koptum bu soruya=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 179 cm boy ve sadece 70 kiloyum[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel [Bu mesaj nightstalker tarafından 19 Eylül 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir]
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 deneyeyim bi bakam[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... "AzuhauhzhUZHAUhzuHzuAHzAHUzUZAHuaHZuA" diye gülmemin kime zararı var ?!
Öne çıkan mesajlar