Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 juke u beğenenler olan bir forum oldu burası. eskiden herkes 200E severdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Yaşlandıkça genç görünme çabası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Qashqai güzel, zaten Nissan iyi ve fiyat-kalite dongusunde makul araclar yapıyor. Ama qashqai dizelinde bile cok yakıyor. Juke kullanıyorum cok cok memnunum yakıt tüketimi benzinli bir araca göre bence çok güzel, kırmızı ısıkta durdugun anda korkuyorsun nazar degirecek insanlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Selam, Abi Juke denen araca evire çevire bakıyorum ama olmuyor, her farklı bakışta içim titriyor, tüylerim diken diken oluyor, sevmem mümkün değil. Hele bir de polis aracı yapmıyorlar mı bunu... pes! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 hafta sonu üçünü de inceledim gittim beyaz sportage aldım. Daha çok hanım kullanacak o yüzden biraz daha büyük bir şey alayım dedim. Qashqai çok tipsiz, asx daha çok station wagon modunda yeni sportage f/p oranı olarak donanım vs. gayet iyi. aldık bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Bizim sportage ile yasadiginiz sorunlari yasamazsiniz umarim. Hayirli ugurlu olsun, tavani asfalt gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 paramecium said: Selam, Ben en fazla 8.1 lt/100km ortalama gördüm ki onda da aracı oldukça sıkıştırıp bir yere yetişmek için yardırıyordum. Anlıkda ise 24lt gördüm :P Saygılar. anlıkta 1.3cdti astrayla 47'yi gördüm, içimden bi parça koptu adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 2005 model 1.6 hb corolla. Araba kalkirsta surekli 99.8 lt/km gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 oha, bi depoyla 550 metre. flawless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Gecen agustosta teyzeme sattik o arabayi 1 senede 500 km yol yapti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Selam, Kaç sene sonra servis yüzü görür o araç :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar