Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlikle ilgili anlamadığım bi problem var.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi ben askere gitmicekmişim ne kadar doğru bilmiyorum

babam subay olarak bitirdi askerliğini ve bana olm sen cürüksün sen askere gitmezsin dedi

doğuştan sağ böbrekte sanırım kanal bilmemnesi varmış böle 2 yürüyüp koştuktan sonra şişip ağrıyor acı yapıyor felaket.

şimdi anlamadığım konu çürük raporu verilince bana ben artık askere alınamicakmıyım? yoksa tecil (sanırım tecil ettiriliyor) ettirip ozaman gelince yine beni teste alıp paso böyle olup çürük raporumu vercekler ? anlamadım yardım pls[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
çüürüük çüürüük eheah

üzülme bende gitmicem 2 göz 6.30 toplamı 13 e geliyor o yüzden almıyorlar:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Mesaj tarihi:
Bildigim kadarıyla hic alnmıycansın kayıt ıcın gıttıgınde curuk raporu istiycekler sende heyet raporu gotureceksin cürük oldugna dagir sonra kurtarıcaksin 1.5 yılı.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Abi neden alsınlar hayır almıyorlar. Fiziksel olarak yeterli gormdikleri icin.

Ama merak etme bu oldukca siradan bır durum gunumuzde yuksel kılolu duz tabanlı ınsanların sayisi arttıgı icin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Nerdeyse üzüleceksin be ...
eheh...[signature][hline]ICQ#85889898
Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P)
sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki:
Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim.
]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki:
la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
Mesaj tarihi:
uleyn askere alınmamanın nesi güzel ki.

ben dört gözle beklıyorum gitmeyi. insan yontuluyo orda. cok bi güzel oluyo askerde edindikleri ile[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
abime söledim morali göçtü herifin hueuhe

abi ben cok şanslıyım bea :)

Hmm... cok iyi yaw yırttık askerliği huee[signature][hline]hö?
Mesaj tarihi:
ya ben istemem çle çürük mürük olmayı . ben giderim paşa paşa 18 ay yedek subaylığımı yaparım :) . sen çürüksün derlersede ağlarım zrlarım sağlam dedirtir giderim :) . Benim çocukluk hayalimde subaylık :) . O 18 aylık dönemi yaşamam lazım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aa doğru askerlik kısalmıştı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
yedek subaylık 18 ay değil naptınız lol
normal askerlik bile 16 aya düştü galiba
yedek subaylık 12 ay[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya tamam dövmeyin kısaldığını unutmuşum :) ağız alışkanlığı 18 ay yazdım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
hah evet 15 olan normali
iyi de yedek subaylık kısaldı ama hiçbir zaman 18 ay olmadı ;)
baya bi eskiden olabilir tabi :)
dedemin dedesi 10 senede dönmüş askerden mesela ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
hadi ya :lol: ben onuda 18 ay die biliosum :) . nese artık canım kaç aysa onu yapacas . ama ben yedek subay hatta mümkünsede orduda normal subay olarak kalmak istiom :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Mesaj tarihi:
eh tabiki koşmak ister ama işte olmuo :) koşmayı özlemişim bea 1.5 senedir koşmuyordum acısını pis cıkardım 2 gün :)[signature][hline]hö?
  • Yeni Oluştur...