Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şimdi ben askere gitmicekmişim ne kadar doğru bilmiyorum babam subay olarak bitirdi askerliğini ve bana olm sen cürüksün sen askere gitmezsin dedi doğuştan sağ böbrekte sanırım kanal bilmemnesi varmış böle 2 yürüyüp koştuktan sonra şişip ağrıyor acı yapıyor felaket. şimdi anlamadığım konu çürük raporu verilince bana ben artık askere alınamicakmıyım? yoksa tecil (sanırım tecil ettiriliyor) ettirip ozaman gelince yine beni teste alıp paso böyle olup çürük raporumu vercekler ? anlamadım yardım pls[signature][hline]hö?
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 çüürüük çüürüük eheah üzülme bende gitmicem 2 göz 6.30 toplamı 13 e geliyor o yüzden almıyorlar:)[signature][hline]blood is my soul dragoHOHOHO LAN GIDIKLAMA LAN İMZA YAZIYOM AHEHEHE LAN DUR eşşoleş..
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Bildigim kadarıyla hic alnmıycansın kayıt ıcın gıttıgınde curuk raporu istiycekler sende heyet raporu gotureceksin cürük oldugna dagir sonra kurtarıcaksin 1.5 yılı.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 peki 1.5 yıl bittikten sonra alıyorlarmı? onu merak ediyorum?[signature][hline]hö?
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Abi neden alsınlar hayır almıyorlar. Fiziksel olarak yeterli gormdikleri icin. Ama merak etme bu oldukca siradan bır durum gunumuzde yuksel kılolu duz tabanlı ınsanların sayisi arttıgı icin.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
kavel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Nerdeyse üzüleceksin be ... eheh...[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. ]Infeqted, 01 Eylül 2004 10:16 tarihinde demiş ki: la simdi sen bunu yaziyon obur taraftan sayfa cikiyor haaa, vaaybayvayvyay
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 uleyn askere alınmamanın nesi güzel ki. ben dört gözle beklıyorum gitmeyi. insan yontuluyo orda. cok bi güzel oluyo askerde edindikleri ile[signature][hline]www.elma.forumu.com
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 abime söledim morali göçtü herifin hueuhe abi ben cok şanslıyım bea :) Hmm... cok iyi yaw yırttık askerliği huee[signature][hline]hö?
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 en son çalışacağmı yer :) ben daha cok bilgisayar bölümünde biyerde iş bulmaya kasıom :)[signature][hline]hö?
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya ben istemem çle çürük mürük olmayı . ben giderim paşa paşa 18 ay yedek subaylığımı yaparım :) . sen çürüksün derlersede ağlarım zrlarım sağlam dedirtir giderim :) . Benim çocukluk hayalimde subaylık :) . O 18 aylık dönemi yaşamam lazım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Patik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yaw bırakın allah askına. Ben curuk olmaya razıyım. Borumu bu be 15 ay.
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 aa doğru askerlik kısalmıştı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yedek subaylık 18 ay değil naptınız lol normal askerlik bile 16 aya düştü galiba yedek subaylık 12 ay[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 normal askerlik 15 ay[signature][hline]www.elma.forumu.com
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ya tamam dövmeyin kısaldığını unutmuşum :) ağız alışkanlığı 18 ay yazdım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 keşke bende çürük olsam Askerlikten nefret ediyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hah evet 15 olan normali iyi de yedek subaylık kısaldı ama hiçbir zaman 18 ay olmadı ;) baya bi eskiden olabilir tabi :) dedemin dedesi 10 senede dönmüş askerden mesela ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hadi ya :lol: ben onuda 18 ay die biliosum :) . nese artık canım kaç aysa onu yapacas . ama ben yedek subay hatta mümkünsede orduda normal subay olarak kalmak istiom :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Şanslısın.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ben cok şanslıyım :)[signature][hline]hö?
Qui Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Düz taban olanlarda gayet askere gidiyor ayrıca. Geçen öğrendimki bizde tecil olayı yokmuş. Mezun olduğun gibi kolundan tutup götürüyorlar. Bu ne cefadır..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Qui ben FMF'liyim ve askere gidecem eoh yani. Çürük raporu yok bildiğim kadarıyla FMF'lilere. Babam çatır çatır gitti. Kardeşide öyle.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 eh tabiki koşmak ister ama işte olmuo :) koşmayı özlemişim bea 1.5 senedir koşmuyordum acısını pis cıkardım 2 gün :)[signature][hline]hö?
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Duz taban olayi ne ya tam olarak ?? nasi anlioz ?? askere aliniolar mi alinmiolar mi simdi duz tabanlar
wraog Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ne yazıkki askerlik yapamayacaksın.Tabi rahatsızlığının bir tedavisi yoksa. Geçmiş olsun.[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Öne çıkan mesajlar