ulfang Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Alalı henüz 3 hafta oldu fakat maddi bazı durumlar yüzünden satmam lazım Ürün; ASUS Laptop 2 sene garantisi geçerli, çiziği falan hiç bir kusuru yok. İzmir içi elden teslim olması şartıyla satılıktır not: Laptop çantası ve kablosuz mouse hediyesidir. ilgilenenler ÖM veya [email protected] ya da 0 554 571 39 93 nolu telefonla irtibata geçebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fiyatı da yazsaydın ona göre arasaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 750 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 550 verrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Dostum aynı özelliklerdeki acer laptop aldım dün 800 tl 5 taksit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Abi adam ölü fiyat vermemişki, hatta çok iyi fiyat. Asus'un o modelini almak isterse birisi alır. Yarısından az fazla. Yok yani sony'nin 3 milyarlık laptoplarıda acer'da 1.5 milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 650 TL ye indi fiyat hala satılık kaçırmayın derim faturasıyla falan herşeyiyle vericem. karşı ödemeli kaydıyla kargo ile yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Çok güzel fiyat biraz daha nakit olsa ben alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Karag8z said: Dostum aynı özelliklerdeki acer laptop aldım dün 800 tl 5 taksit :( satılık ferrari 100 liraaaaaa aynı özelliklerde şahini 10 liraya aldım ya daha yeni i5 dell bi laptop aldım ki araştırmalarım sırf asus/dell üzerineydi fiyat gayet iyi valla almayı düşünen kaçırmasın bir sorun yoksa alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 fiyat süper,bu fiyata netbook verıyorlar artık,euro dolar artıyor zaten.Asus olsun 200 tl fazla olsun,sessizlik,ısınmama,update ler falan yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Swtor çıkınca oynatır mı bu? Oynatırsa ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Oynatmaz muhtemelen. O modellerdeki ekran kartları tatava, bende i5 4gb ramlisi var bu serinin WoW'da suyu göremiyorum mediumdan yukarı alınca falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 şu saatten sonra bilgisayar alırsam d3 ultra oynatacak birşey alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 satıldı , geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bu arada notebook'lardan yüksek oyun performansı beklemek bambaşkaymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar