arezd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Temmuz'daki Bon Jovi konserine gideceğim. Gidişi bir türlü hallederiz de konser saat 10 gibi başlıyor, bittikten sonra oradan dönüş yolu nasıl olur? Bilen arkadaşlardan yardım rica... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 metrobüsle dönebilirsin gece 12 den sonra yarım saatte bir geçiyor metrobüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 metroyla donersin. konser cıkısı yogunluk olur ama bi 15-30dk icinde normale donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Teşekkür arklar, çok da sorun değil heralde, ben taksiye ateşlicez heralde bi 50 100 keat diye hesap etmiştim. Sapa biyerde orası diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bu seyrantepe'ye sanayi'de mi ne bağlanan metro, yani seyrntepe durağı Arena'ya yakın mı yürüme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Stadtan cikinca 40 saniye suruyor metro duragi. Yukarda denildigi gibi gidiste hic sorun yok ama donuste 30 dk kadar bekletebilirler metroda yogunluk olmasin diye parca parca aliyorlar insanlari. Birde giderken donus icinde jeton al ugrasma donerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 metro stadın icine geliyor zaten. stad icin yapılmıs bir durak gibi bisey oldu orası. yakında yanına hastane acılacak, onun icin de kullanılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 jeton almak iyi fikir oldu, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar