mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 karl benz reyizi unutmamak gerek ayrıca info değil Grundbegriffe der Informatik sınavı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 benim bi arkadaş karlsruhe de oturuo bi gün geldi senin bi arkadaşın karlsruhede oturuomuş facebookta gördüm falan dedi bi baktım sensin berk sonra ha dedim şu unide okuomuş ooo dedi zekiymiş arkadaşın, baya ii okuldur dedi. KIZ bu arada, DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 bilmiyo ki bizim cocuk aslinda aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 mulgear6 said: karl benz reyizi unutmamak gerek ayrıca info değil Grundbegriffe der Informatik sınavı xD Ben unide okurken bundan 10 yıl önce info1 di :) sen kit sorularını nerden buldun ?^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 okuyom bilader herşey erişimim var ! gökhan selam eyle kız diyince bi kıpırdanma oldu hayvan gibi sordular bu sınavda ipneler bütün çıkmış soruları yaptıydım dogru biçimde sınavdan önce cortladım sınavda ama herkes cortlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 ahah çok iyiymiş bu troll sorusu be :) kasten mi yapmışlar acaba? almanların espri anlayışı ne zaman gelişti yahu? daha doğrusu, böyle internetteki gelişmelere nasıl ayak uydurabildiler? benim alman arkadaşlarımın alayı hala gmx.de mail adresi kullanıyo be?!! :P mulgear6 said: GEd said: eliteler bunlar abi elit filan demişler KIT'ye ama yalan trollün allahı okul örnek sınava bak ek: TU9 onlar cidden testisli okullar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar