Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ekran kartım ge force2 32mb we sanırım o/b degıl ben sımdı bunu cıkartıp yerıne leadtek 128mb 128bit fx5700 takcam ama nasıl yane anakarta takmam gerekıo ya bı sorun olurmu nelere dıkkat etmelıyım kıtabını okudum (yanında werdıklerı) yane ne bılıyım bılmem gereken herseyı yazınız sonra ne gıbı bı problem olur herhangı bı uyusmazlık olur mu sıstemım p4 1,7ghz xp home sanırım 256mb sdram gıgabyte anakart tı serıes fln gıbı bısı yaw eskı ekran kartım kucuktu bu kocaman . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yeni ekran kartlarında daha fazla transistör olduğu için daha büyük yapmak zorunda kalıyorlar yapman gereken kasanın içini açman ekran kartının vidalarını sökmen ve nazikçe yerinden çıkarman sonra diğer ekran kartını takman(iyice oturduğundan emin ol ama çok zorlama sonra vidalarını tak) işin zor kısmı sürücü yükleme kısmı(buralar risklidir başka kaynaklarada bakıver emin ol benimkiler belki tam tutmayabilir) öncelikle eski ekran kartını sökmeden onun sürücülerini silmek lazım zannedersem sonra ekran kartını çıkartıyosu yenisini takıyorsun ve sürücülerini yüklüyosun yenisinin bu sürücü konusu ekran kartının kitapçığında yazar zaten nasıl yaplacağı dikkat etmen gereken başka konu ise ellerindeki statik elektriği takmadan önce boşaltman ve kasanın güç kablosunu prizden çıkartacaksın statik elektriği ellerini suya sokup atabilirsin zannedersem ama çok titizim dersen plastik eldiven giy =) ekran kartını sökerken takarken çok zorlama söktğün zaman eski kartını yenisinden çıkan o poşet gibiş şeyin içine koy ileride lazım olabilir sonra güzelce sakla sorun çıkacağını pek zannetmiyorum birtek windows falan sürücü hatası yapar oda pek muhtemel değil ama ekran kartının iyi oturduğundan emin ol ve çok zorlama takarken bu kadar(benim takarken tornavidam mıknatıslanmıştı bi kere vidaları takamıyodum yapışıyodu tornavidaya komikti =) ) [Bu mesaj Darestan tarafından 18 Eylül 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 tesekkurler ınsan aılesıne okkadar harcama yaptırdıktan sonra bıraz tırsıo ama deneyecem hehehe ınsaallah olur yaw bı sorunda warsa hep benı bulur[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bende ilk takışımda çok tırsmıştım hatta gittim bulaşık eldiveni falan giydim statik çarpmasın kartı diye (gerçi iyi bi yöntem) ama şu software olayı daha tırsış bence bi kere ters yaptın mı çoook uğraştırıyo windowsta salak bi sistem zaten o yüzden dikkatli ol o bölümleri iyice oku kullanma kılavuzundan aynen söylendiğini yap bide sakın sana verdikleri cd yi kaybetme aman yani bi format atarsın onsuz olmaz yani aman aman!!!çizmemeye de dikkat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yaw ben aslında bu konularda pek bısı bılmıom yane hankısı ekran kartı yuwası onu bıle bılmıom allahtan cok fazla kart fln yokta 2 tane war bırı ekran kartı bırı ses %50 ıhtımal eheh[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ses kartın ın yanında büyük ihtimal birçk boş slot daha olacaktır ekran kartı ise(kasanın normal durduğunu düşünerek söylüyorum) en üstteki karttır genelde zorlanmassın bulmakta ve genelde altındaki slot kahverengi renktedir yine ekran kartımı bulamıyorum diyorsan monitörünü bağladığın kabloyu takip et nereye bağlanıyorsa aha o ekran kartıdır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 kasada çıkarıp takabileceğin en kolay kart herhalde ekran kartıdır. darestan'ın dediği gibi monitörü taktığın kablo ekran kartına girer. genelde agp slotuna girerler ve bu da kahverengi olur. statik elektriği atmak için kısa bir süre kasanın metal bir yerine dokunman yeter. dikkat etmen gereken çorap + halı ikilisinden kaçınman.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olley taktım ama sankı bıraz yawasladı gıbı bılgısayar neyseee yazın zaten halı da yok corap da harbıden kolaymıs adamlar zaten ogle bı yapmıskı yerıne tam oturmadan hıc bısı sey olmuo ne vıda takılıo ne de o toka gıbı sey kapanıo sımdı oyunlarda deneyecem hayde hayırlısı[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 nvidia kartların şimdiki durumu nasıl bilmiyorum. eskiden bende geforcemx440 vardı. hiç cd'den gelen driver'ları falan kurcalamazdım. direk gidip nvidia'nın sitesindeki son detonator'ü indirip kurardım. mükemmel bir performans alırdım. genelde o cd ile gelen yazılımlar pek iyi olmuyor. ya da en azından eski oluyor.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 şımcı son drıverını yukluom ıste colın mcrea 2005 demo calısmamıstı mx dıye bunda calıstı ama yollar fln garıprı heralde o bılındık drıver guncelleme sorunsalından dolayı ınsaallah onu da drıver yuklenınce cozucem[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Burax nası kartın memnunmusun Kastrıyomu oyunlarda falan yazarsan sevınırtım[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yaw aslında benım sıstem cok ıyı degıl sd ama yıne de colın mcrae 2005 demo guseldı hemde cok gusel yane ekran kartı da leadtek ama ge force sun yane ben sımdılı memnunum[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eheh en iyisini yaptın;) gidip bir yere sd-ramin ne kadar para yaptığınıda ören. cidden mantıksız derecede pahalı. üzerine biraz daha koyup ddr alabilirsin. yeni ekran kartını takınca öncekinin driverini uninstall yapıp bunun kini kurdun mu?[signature][hline]Si quis vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar