KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Sacred SS yi alacam diye poz verdi :) Kahraman nasıl olur görün. Dünyayı biz kurtaracaz... Keyzarla görevde her yerimiz kemik oluyor :) Razaen - Abi bu CoT keyfine çok düşkün adamları takdir ediyorum. Keyzar - Evet abi kesinlikle bu hamam çok iyi AdaSu - Ohhhhhhhhhhhhh Açın koridoru abiiiiiii Silezya - Birinci dünya savaşı gibi burası (Real Replic) Kim demiş Silez heal yapmıyor diye. Yalnız yakınında gezmek lazım :) Bakınız ilerde görünen sis :D AdaSu hakkında yorumsuz... Hero dediğin adam eğlenir, dans eder...[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ellerine saglik abi.[signature][hline]inanilmaz olana inan....
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Aşkolsun razean ne biçim yerden yakalamışsın. Rezil olduk :D[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ne biçim SS bunlar abi, ben niye yokum bakiim bunlarda?? Sadece birinde bana benzeyen biri var ama...?[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose
KapIKulu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Abi çok haklısın özür dilerim. İşte senle ilgili SS.[signature][hline]COH : Razean Haner Albay Turka Paracalnox
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 lol "oh nooo" deseymişsiniz keşke orda[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar