Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wireless Mouse ve İnternet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laptopta kullandığım aynı usb wireless vericiye bağlı mouse ve klavyem var. Networke de wirelessdan bağlanıyorum ve networkden büyük bir dosya almaya çalışırken mouse'un hareketinde garip olaylar yaşanıyo. Klavye de hiçbir sorun olmuyo (harflerin geç çıkması gibi bir durum hiç olmadı) ama mouseun takılmaları 1 sn üstüne bile çıkıyo.

Bu dosya aktarımını external harddiskten yapınca hiçbir sorun yaşanmıyo. Bu yüzden wireless sorunu olduğu kanısına vardım ama çözüm hakkında en ufak bi fikrim yok. Mouse'a verilen wireless bandwithini belli bi sınırın altına düşürmeme gibi bi olay var mıdır acaba?

p.s: bişey değiştirir mi bilmiyorum ama macbook pro kullanıyorum, klavye mouse ikilisi de microsoft'un modelini unuttuğum bi serisi.
Mesaj tarihi:
dediğim gibi elektromanyetik dalgalar birbirini engelliyo böyle durumlarda, ilkelleşme yöntemini kullanmaktan başka çaren yok

kermitin dediği gibi yer değiştirmek var

1 tanesini kabloluya geçirmek var (klavye mouse ikilisinde kablo enfes oluyo dene istersen)

ya da radyasyon hapı al bence, çok fazla yiyosun söylemedi deme kanser olucaksın
Mesaj tarihi:
eğer pc nin wireles zımbırtısının olduğu yer ile modem arasında bi yerdeyse maus falan bişiler yap yerini değiştirme olayında
hani kesin çözüm değil ama birazda olsa düzeltir gibi
saçmalar ama az saçmalar yani
Mesaj tarihi:
ama bence yinede saçmalar kermit öyle deme, manyetik alanlar çok girmiş birbirine. ben arkadaşın evinde mikrodalgaya abanınca böyle olurdu, onda her dakka oluyosa durum ciddi vahim

kabloluya geçin elinize mi yapışır
Mesaj tarihi:
Ya dalgaların karışmasından olsa her zaman olmazmıydı? Dediğim gibi sadece boyut olarak büyük ve için küçük küçük bi sürü dosya bulunan klasörleri kopyalarken oluyo bu sorun.
  • Yeni Oluştur...