Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kesin olarak nasıl ölçülür,mesela metre ile ölçülünce çok düşük çıkıo=?[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Metre ile ölçünce düşük çıkmaz abi hem boyunu bilmeden düşük olduğunu nerden anlıyorsun[hline]deep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 benim boyum referans alınır. 1.67 mi 1.68mi ne benden uzunsan aşırı uzun benden kısa isen de cücesindir. ayrıca bu kural forum kurallarıncada sabitlenmiştir, aksini iddia eden bilerek ve sürekli olarak forum kurallarına uymamakla suclanacaktır :) saygılar saygılar ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 kedicik ile aynı boydayım sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ehehehe[hline]...save me from the nothing I've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ne şanslı bana:) bide yazlıkda hatırlarım kedilerim vardı ön paticiklerinden tutup havaya kaldırınca patilerini çok uzun bi görüntü olurdu böle kucaman bişi olurdu:) karakedi patilerini havaya kaldırsan 2m olursun rahat:):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 nasıl yahu? alırsın metreni, dayanırsın duvara, bir de cetvel oldu muydu, hani duvara da ucundan bir kalem izi, ah bir de metreyi dayarsın ya o noktaya, sonra bir de aşağı doğru serpersin ya, hani çıkar ya ortaya 1.88 boyun... anlatılmaz yaşanır yani.. (ne dedim ben?) [Bu mesaj BombaciMulayim tarafından 18 May 2003 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Geç bi kapı eşiğine, birisi olsun yanında. Ayaklarını eşiğe daya ve kendini kasmadan dik dur. Yanındaki, köşeli bi cismi kafanın en üstüne teğet geçecek şekilde eşiğe dayasın ve bir kalemle bu noktayı işaretlesin. Daha sonra sağlam bir metreyle ölç. Eğer 1.90sa süper bi boyun var demektir merak etme. +-5 de kabuldür.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: karakedi, 18 May 2003 02:10 tarihinde demiş ki: benim boyum referans alınır. 1.67 mi 1.68mi ne benden uzunsan aşırı uzun benden kısa isen de cücesindir. ayrıca bu kural forum kurallarıncada sabitlenmiştir, aksini iddia eden bilerek ve sürekli olarak forum kurallarına uymamakla suclanacaktır :) saygılar saygılar ehe.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... 1.86 civarindayim doverimm :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 kedi fizban çok uzun boylu banlayalım :) sonra magic var o da çook uzun banlamalı bunları :) boy ölçme yöntemim şudur yardım etmesi için birini bulursun duvara yapışırsın o kişi kafana yerle paralel olacak şekilde kitap koyar kitabın altından kalemle işaretler sonra mezuramıdır nedir o aletle yerden ölçersin yüzde yüz doğruluk payı vardır (ev yapımı yöntemlere göre tabii:))[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 1.93 um ben hayvan gıbıyım okuzzz gıbı uzunuuuum sızı gıdı yer cucelerı sızıııı ezıq pıgmeler ufak damacanalar muhahhahaa :D *yavastan uzar*[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 1.94 eheuehe gec bakalım bunu ... Ank efes Genc B bzktbol !![hline]Dunya delikanlı olsaydı yuwarlak olmazdı (Misal: Fatih Urek alla alla ?? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 en normal benim 1.77 hah![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 1.83 fılan[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 nillet fırsat bilmiş boylarını söylemeye lol 1.92 ben de... 3 de olabilir 1 de.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: karpuz, 18 May 2003 09:36 tarihinde demiş ki: en normal benim 1.77 hah![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] :) bende 176 memnunum halimdem falla boy ölçmeye gelince git bi eczane ye ne kasıosun ki?[hline]~Sultan of the Empire Earth~ [Bu mesaj chagy tarafından 18 May 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 marifet boyda değil işlevdedir diecem olmıcak.... *!zaten demiştir*[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 2.56 :lol: LOL(Saat 2:56 ben 1.80'im :-P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Boy fln ölçmeye gerek yok. Nabza göre şerbet vericeksin. Karşındaki adam senden uzunsa ve 1.78 ise 1.77 diceksin 1.70 olsan bile. 1.75 ise daha az sallıcaksın 1.73 diceksin. Kendi boyunu bilmenin bi manası yokki, biri sorarsa söylemek için öğrenmiyomuyuz hepimiz? :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Neyin boyunu ölçeceksin anlamadım :)[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 1.80 73 kilo (kilo boy oranınıda katayım bari olaya)[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: baaluo, 18 May 2003 16:48 tarihinde demiş ki: 1.80 73 kilo (kilo boy oranınıda katayım bari olaya)[hline]eeh eytere be! klonuz biz :-P[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: karpuz, 18 May 2003 09:36 tarihinde demiş ki: en normal benim 1.77 hah![hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Walla ya 1.78 im bende, ne kısa ne de cok uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 said: ReaperXS, 18 May 2003 16:56 tarihinde demiş ki: said: baaluo, 18 May 2003 16:48 tarihinde demiş ki: 1.80 73 kilo (kilo boy oranınıda katayım bari olaya)[hline]eeh eytere be! klonuz biz :-P[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn© ben sarışınım saçlarım uzun gözlerim ela kızlar bana hasta hahaha[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 1.87[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar